bilgim yok yardımcı olur musunuz

kibritcikiz91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
298
26
118
Bursa
malum sistem değişti. tüy ve ayt oldu . fizyoterapi ve rehabilitasyon 4 yıllık tyt den aliyor mu? geçmiş senelerde mf3 ve ygs2 ile almış. bu sene tyt ile alacak mi acaba

Bir dershanenin rehberlik bölümüne sorsanız daha iyi fikir verirler sanki, burada güncel bilgisi olmayanlar olabilir. Sınavlar ve prosedürler sürekli değişiyor.

okulu okumak neden zor? Yani her bölümde bir zorluk var
Arkadaşlarımın hepsi okulu dereceyle bitirmiş.. muazzam donanımlı gençler..onlardan dinledim hep.. bildiğin doktorluk eğitimi gibi.. hepsinin latince adını çatır çatır sayıyorlar vücudun...nerede ne kas var ne kemik var öğrenmişler...

Arkadaşlarımın hepsi okulu dereceyle bitirmiş.. muazzam donanımlı gençler..onlardan dinledim hep.. bildiğin doktorluk eğitimi gibi.. hepsinin latince adını çatır çatır sayıyorlar vücudun...nerede ne kas var ne kemik var öğrenmişler...

olmasi gerekn bu degil mi? bunlari bilmeden rehabilitasyonu nasil yapacaklar ki? Yani bir şey istiyorsa insan zorluğunu da kabul edecek. bilmiyotum ben mi tuhafim

olmasi gerekn bu degil mi? bunlari bilmeden rehabilitasyonu nasil yapacaklar ki? Yani bir şey istiyorsa insan zorluğunu da kabul edecek. bilmiyotum ben mi tuhafim
Güzel kardeşim demek istediğim şu :) okuması zor iş bulması zor bulsan bile asla emeğinin karşılığını alamıyorsun... 2000 tl ye 80 kilo insana 1 ay rehabilite etsen ki sadece bir hastan olmayacak 2 3 seneye dizlerinden belinden hasta olacaksın... neyse uzatmayayım... başarılar diliyorum :)

Back
X