Bilgim olmadan siyasi partiye üye yapılmışım!!!!

tehlikenin farkındayım dedim yine de göstermedi, link güvenli değil dedi, kimlik numarasınıda yazdık iyi mi

La Mune, sana gıcığım zaten. Ha bire banlıyon beni ficdansız. İki laf ediyorum bakıyom ertesi gün bannn.

Kadınlar Kulübündeki 10.yılımı böyle mi kutlicektin endoplazmikretikulum.

Son düzenleme:
verilen linke girdiğimde bende de güvenlik sorunu çıktı kapattım hemen.daha sonra yargıtay cumhuriyet başsavcılığı diye aratın.sayfaya girdiğinizde sağ kısımda parti üyeliği sorgulama fln var ordan bakın.ben o şekilde girdim güvenlik sorunu yazmadı o zaman.

Yargıtayın kendi sayfasında da aynısı oldu,güvenlşk sorunu var.
Hattta altta beni kurtarın yazısı vardı,kurtar beni dedim kaçtım öylelikle..

Yargıtayın kendi sayfasında da aynısı oldu,güvenlşk sorunu var.
Hattta altta beni kurtarın yazısı vardı,kurtar beni dedim kaçtım öylelikle..

ilk sayfaya girmeye çalışırken ben de aynen öyle yaptım ama ikincisinde öyle bi sorun yaşamadığım için endişe etmedim

Muhahah, baktık şimdi işyerinden 2 kişinin daha üyeliği çıktı. Biri Kırşehir , biri de Ankara Sincan'a üye yapılmış.

vay anassunu be:26:

Ben de de iki kez hata verdi inat ettim baktım,TC numarama yanlış dedi başta.

La Mune, sana gıcığım zaten. Ha bire banlıyon beni ficdansız. İki laf ediyorum bakıyom ertesi gün bannn.

Kadınlar Kulübündeki 10.yılımı böyle mi kutlicektin endoplazmikretikulum.

Sana gıcığım demek seni seviyorum demek sanırım:26: bende seni seviyorum kuzum
Ya bana gıcık olmayan mı var
Biri sevgi sözcükleri söyleyince afallıyorum, bünyem sana gıcığım lafını özümsedi

Müdürüm saygılar,seni sevmeyyen banlansın emi,sevilmeyecek hatunmusun tatlı dilli elşnde cımbız müdürsün
Mesaj atmıştım sana kızının sınavı nasıl geçti diye,umarım güzel sonuçlar almıştır.

Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var.

Bu web sitesi tarafından sunulan güvenlik sertifikası güvenilir bir sertifika yetkilisi tarafından verilmedi.

Bu web sitesi tarafından sunulan güvenlik sertifikasının kullanım süresi doldu veya sertifika henüz geçerli değil.

Bu web sitesi tarafından sunulan güvenlik sertifikası farklı bir web sitesinin adresi için verilmiş.

Güvenlik sertifikası sorunları, sizi aldatmaya ya da sunucuya gönderdiğiniz verileri ele geçirmeye yönelik bir girişimin göstergesi olabilir.

Bu web sayfasını kapatmanızı ve bu web sitesini kullanmamanızı öneririz.
Diye uyarı çıktı:).Hiç devam etmeyim.Ben kim siyaset kim
Munem varmı diyeceğin sana gıcık değilim

Konuyu hortlattım ama arkadaşlar bugün ben de kontrol ettim sürekli mesaj gelip duruyordu telefonuma, bi kontrol edeyim dedim e devletten, bi partiye üye çıktım, böyle bi iğrençlik olabilir mi ya? benim siyasetle hiçbir alakam da yok, yarın bi gün bu başıma iş açar mı? Yargıtay a dilekçe verecekmişim çok canım sıkıldı ya oturup ağlayacam nerdeyse şimdi
hayır bi de aktif üyeymişim 2012 den beri ulan ben 2012 de öss ye hazırlanıyordum ne ara üye olmuşum acaba yaşım kaç başım kaçmış benim yaa

Bende merak ettim ama anne kızlık soyadıma varana kadar sorunca vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…