• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgim olmadan siyasi partiye üye yapılmışım!!!!

​Paylaşım için teşekkürler bende baktım hiçbir partiye üyeligim yok fakat sizin başınıza gelmiş,peki yetkili kişilere sordunuz mu nasıl üye yapmışlar ankete falan mı katıldınız daha önce.

Yok hayır hiçbir şekilde ankete filan katılmadım. hatta üyeliğimi görünce şok oldum. Adamın biri (ismi lazım değil) AKp mahalle başkanıymış o yaptırmış kaydımızı. Bizim mahalle muhtarıyla aynı soyadını taşıyor. Sanırım muhtarın birşeysi. O muhtara da sorucam zaten. Yoksa adresimi, ev telefonumu herbirşeyime kadar nasıl olurki üyelik formunda. Vermiş işte bilgilerimi. Aradım muhtarlığı, açmadı denyo.

Yok hayır hiçbir şekilde ankete filan katılmadım. hatta üyeliğimi görünce şok oldum. Adamın biri (ismi lazım değil) AKp mahalle başkanıymış o yaptırmış kaydımızı. Bizim mahalle muhtarıyla aynı soyadını taşıyor. Sanırım muhtarın birşeysi. O muhtara da sorucam zaten. Yoksa adresimi, ev telefonumu herbirşeyime kadar nasıl olurki üyelik formunda. Vermiş işte bilgilerimi. Aradım muhtarlığı, açmadı denyo.

Haberi okuyan mahalleliniz soluğu sitede aldıysa :1:

Seçimlerden önce anket yapıyorlardı kapı kapı gezip tesadüf eseri gördüm başka bir partiydi anketimiz var katılırmısınız falan dediler tabi adımı soyadımı falan da yazıyorlar,bende katılmak istemedigimi söyledim ne olur olmaz haberim yokken partiye üye falan yaparlar diye katılmadım.

Ben baktm bende yok sukur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:9: Baktım şimdi yokmuş. Ya ne geldi aklıma böyle sorgulamak için girince üye yapıyorlarmış falan. Bilgileri de verdik. :52:
Bunu düşündüm bende :44:
Merak ağır bastı ama napalım korkunun ecele faydası yok :52:

Bunu düşündüm bende :44:
Merak ağır bastı ama napalım korkunun ecele faydası yok :52:

Yok kızlar öyle birşey olmaz :1:sonuçta baktıgımız site yargıtayın sitesi korkmayın birşey olmaz.:52:

Yok kızlar öyle birşey olmaz :1:sonuçta baktıgımız site yargıtayın sitesi korkmayın birşey olmaz.:52:
Öyle umut ediyorum artık girdim bilgileri :27:
Site başlı başına ayrı bir link , genelde ambleme ya da kurum adına tıklayınca o sayfaya yönlendiriliriz ya hani bu sayfada öyle bişey yok , ondan takıldım biraz :44:

Aynen öyle.
Umarım bir an önce çıkarırlar üyelikten. :ssz:

Sorgulattım şimdi,temiz çıktı.İyi ki.

Aynı durum teyzeminde başında bide bu durumlar genelde sempati duyduğun partinin tam zıttına yapılıyo üyelik... Ama benimki doğru üyeliğim:54:

ben de baktım Allahtan öyle bir halt yok. Ne günlere geldik yaa..

:9: Baktım şimdi yokmuş. Ya ne geldi aklıma böyle sorgulamak için girince üye yapıyorlarmış falan. Bilgileri de verdik. :52:

Bende konuyu görünce hemen sorgulama yaptım:))) aynı şey benimde aklıma geldi, anamı falan sorunca içime kurt düştü, yoksa bu kuzunun bir oyunu mu bize:26:
Parti kuruyorda üye mi yapıyor bizi:60:
Hiç uğraşmadan üye bulmak buna denir:52:

bir partiye üye olunca kağıt filan geliyor bazen eve seçimlerde görev almak ister misiniz, işte faaliyetlerinden haberdar ediyorlar vs.. Yani gerçekten üye olunca adresinizi de bildiklerinden birşeyler gönderiyorlar ara sıra. Bende chp üyeymişim oraya bakmadım ama kağıt geliyor ara sıra ancak ne zaman ve nerede üye oldum hatırlamıyorum şahsen senede bir iki defa bişiler bırakıyorlar.

Back