​Paylaşım için teşekkürler bende baktım hiçbir partiye üyeligim yok fakat sizin başınıza gelmiş,peki yetkili kişilere sordunuz mu nasıl üye yapmışlar ankete falan mı katıldınız daha önce.
Partiler paylaşamadıysa demek kiHer biri kendi üyeliğine almış.
Yok hayır hiçbir şekilde ankete filan katılmadım. hatta üyeliğimi görünce şok oldum. Adamın biri (ismi lazım değil) AKp mahalle başkanıymış o yaptırmış kaydımızı. Bizim mahalle muhtarıyla aynı soyadını taşıyor. Sanırım muhtarın birşeysi. O muhtara da sorucam zaten. Yoksa adresimi, ev telefonumu herbirşeyime kadar nasıl olurki üyelik formunda. Vermiş işte bilgilerimi. Aradım muhtarlığı, açmadı denyo.
Seçimlerden önce anket yapıyorlardı kapı kapı gezip tesadüf eseri gördüm başka bir partiydi anketimiz var katılırmısınız falan dediler tabi adımı soyadımı falan da yazıyorlar,bende katılmak istemedigimi söyledim ne olur olmaz haberim yokken partiye üye falan yaparlar diye katılmadım.Yok hayır hiçbir şekilde ankete filan katılmadım. hatta üyeliğimi görünce şok oldum. Adamın biri (ismi lazım değil) AKp mahalle başkanıymış o yaptırmış kaydımızı. Bizim mahalle muhtarıyla aynı soyadını taşıyor. Sanırım muhtarın birşeysi. O muhtara da sorucam zaten. Yoksa adresimi, ev telefonumu herbirşeyime kadar nasıl olurki üyelik formunda. Vermiş işte bilgilerimi. Aradım muhtarlığı, açmadı denyo.
Bunu düşündüm bende :44:Baktım şimdi yokmuş. Ya ne geldi aklıma böyle sorgulamak için girince üye yapıyorlarmış falan. Bilgileri de verdik.
fake sin sen değil mi
hemen iki kutu çay, şeker alıp size gelcem
Bunu düşündüm bende :44:
Merak ağır bastı ama napalım korkunun ecele faydası yok
Öyle umut ediyorum artık girdim bilgileriYok kızlar öyle birşey olmazsonuçta baktıgımız site yargıtayın sitesi korkmayın birşey olmaz.
Yok kızlar öyle birşey olmazsonuçta baktıgımız site yargıtayın sitesi korkmayın birşey olmaz.
Evde yohuzzzz ki biz
Baktım şimdi yokmuş. Ya ne geldi aklıma böyle sorgulamak için girince üye yapıyorlarmış falan. Bilgileri de verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?