• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgim olmadan siyasi partiye üye yapılmışım!!!!

Kizlik.soyadinin ilk kutucuğu ikinci harf alttaki birinci harf için bende yanlis giriyordum hep yeniliyordu

Su YouTube girmek için programlariniz varsa girmeyin ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana soyad sormuyor ki. tc kimlik no soruyor:18::18:

nden olmasın, ayaklarına kadar gitmişiz:37:

ben de 4 kerev yinelendi , anamın kızlık soyadı zati 4 harf, 4.ünde de başka kutucuğu istedi. nolcak şimdi:19:

Aaaa..... Benimki iki harfdi iki kutucuk istedi.. Hepsini öğrendi oldu yani..

Ama.koskoca yargitay sayfasi diyor ya... Pişman oldum bak

ben de 4 kerev yinelendi , anamın kızlık soyadı zati 4 harf, 4.ünde de başka kutucuğu istedi. nolcak şimdi:19:

Soyismi tamamlayana kadar uğraştırmışlar. :60: Ben de tc yi 3-4 defa girdim ama o önemli değil, annemin soyadının sadece 2 harfini biliyorlar hala. :23: :9:

Aaaa..... Benimki iki harfdi iki kutucuk istedi.. Hepsini öğrendi oldu yani..

Ama.koskoca yargitay sayfasi diyor ya... Pişman oldum bak

çok basit oldu diye, kıs kıs gülmüşlerdir :27:

Esimi de akp uye yapmis ki esimin tkp disinda uyeligi falan olmasi imkansiz. Secim doneminde harun karacandan surekli mesaj gelince arastirdik da ogrendik :) konu basligini gorunce kesin akpdir dedim zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet hepsinde farklı harf istiyor.

yav iyice paranoyak olduk hee, kimseye güven olmaz şekerim.:18:

1 haftaya kadar sileceklermiş, ondan sonrada 6 ay filan sürermiş tamamen üyeliğimin düşmesi. Fesubhanallah.:ssz:

bana soyad sormuyor ki. tc kimlik no soruyor:18::18:
Verilen linke tıklayınca güvenlik sorunu veriyor fakat netten yargıtay cumhuriyet bas.sitesi açılıyor ilk sırada oradan yapabilirsiniz önce tc nizi sonra anne soy isiminin harflerini soruyor oradan bakabilirsiniz,gov tr zaten devlete aittir,bende baktım şuan üyeligim yok.

Yok artık gerçekten mi?
Bende baktım hemen üyelik filan çıkmadı çok şükür.

1 haftaya kadar sileceklermiş, ondan sonrada 6 ay filan sürermiş tamamen üyeliğimin düşmesi. Fesubhanallah.:ssz:

​Paylaşım için teşekkürler bende baktım hiçbir partiye üyeligim yok fakat sizin başınıza gelmiş,peki yetkili kişilere sordunuz mu nasıl üye yapmışlar ankete falan mı katıldınız daha önce.

Eee şimdi üye olmadığımızı da keşfettiler yarın kapıya dayanmasınlar üye olun niye olmadınız diye. :60:

aynen öyle:19:

yaparken danışma gereği bile duyma ama silmeye gelince 6 ay beklet:41:

birileri yapmıştır kimlik numaralarınızı alıp kızlar çünkü bakın ben üyeyim zaten üye olduğum çıktı.ama işyerindeki arkadaşa baktım bu yazıyor. """Herhangi bir siyasi parti üyelik kaydınız bulunamadı.""""

bir yolcuyu kaç defa üye yapmış olabilirler ki:27:
bence öyle birşey çıkarsa neler yapabileceğimi tahmin ettiler, korkudan gösteremiyorlar:27:

Partiler paylaşamadıysa demek ki :27: Her biri kendi üyeliğine almış. :9:

Back