• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgilerinize ihtiyacım var.

Kimliksiz2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
12
0
1
29
hanımlar özen geçiyorum hemen eşimden ayrıcam ama korkuyorum aileme de gidemem tekrar beni gonderirler ve eşim beni telefonda ciddi ciddi tehtit etti ben oraya gelirsem seni öldürerek evden çıkartırım dedi ben gelmeden git dedi bende daha onceden duymuştum kadın sığınma evlerini ama gidicek cesaretim gidersem ailemi kaybederim kimsenin yüzme bakamıycak duruma gelirim esinle ayrılma sebebimiz şiddet küfür tehtit egosu kibiri vb gibi şeyleri sizlerin bilginize ihtiyacım var şuan çok kötü durumdayim anlatamam gercekten gitmek istiyorum ayrilmak istiyorum ama boşanma sureci onun ailesi o kadar çok korkuyorum ki 1 yaşındaki bebegm nasil bakicam onlar görmek istiycek kp erzurumlu ve bizde ayrilmak yok ayrılan ölür diyo korkuyorum kizlar evlenmeden önce boyle degildi ama evlendigimizn 6 ayından itibaren böle oldu...
Size sorum şuki kadın sığınma evleri güvenliği nasildir yardim vb gibi seylere yardim ediyolar ama benim gidip başvurmak imkânsız elimde hic param yok calismiyorum acaba biraz bilgi verebilirmisiniz..? Yardimci olursanız cok sevinirim

İyice düşünüp karar verin. Devletin hali ortada. Kadın sığınma evi normalde güvenli olmalı ama Türkiye ‘de hiçbirşeyin garantisi yok. Sizi koruyabilirler mi bilemiyorum. Normalde çık evden derdim ama ortalık karılarını çatır çatır vuran adamlarla dolu. Polise gitseniz o bile güvenli değil. Allah yardımcınız olsun. Ayrılmazsanız aynı evde dayak yemeden,can güvenliğiniz var olarak yaşayamaz mısınız? Alttan alsanız bir dönem. Belki herşey düzelir diyeceğim ama tabi yaşadıklarınız nedir bilemiyorum. İyice düşünüp öyle karar verin.

İyice düşünüp karar verin. Devletin hali ortada. Kadın sığınma evi normalde güvenli olmalı ama Türkiye ‘de hiçbirşeyin garantisi yok. Sizi koruyabilirler mi bilemiyorum. Normalde çık evden derdim ama ortalık karılarını çatır çatır vuran adamlarla dolu. Polise gitseniz o bile güvenli değil. Allah yardımcınız olsun. Ayrılmazsanız aynı evde dayak yemeden,can güvenliğiniz var olarak yaşayamaz mısınız? Alttan alsanız bir dönem. Belki herşey düzelir diyeceğim ama tabi yaşadıklarınız nedir bilemiyorum. İyice düşünüp öyle karar verin.

Ben kesin kararlıyım ama burda duruşma ya beni oldurucek yada her gün şiddet uyguliycak...

ailenizle bi konuşun. dayak yeminize göz yummazlar. zorla gönderecek halleri yok ya. yalvarırsın gerekirse.

Eşinizin ailesi ne diyor bu duruma bence aile büyüklerine söylemeden gitmeyin sığınma evine

Ailesinin haberi yok yani kufurunu söylediğini biliyolar ama şiddet uyguladığını bilmiyolar bilselerde aryrılın demzler buna nasil bi cozum bulurlar onuda hic bilmiyorum ama fayda olmaz sadece beni ailme yollayıp biraz kafa dinleyin derler...

Ailede mutlaka sizi anlayabilecek birisi vardır Eğer kimseye bişey demeden çıkıp giderseniz suçlu duruma düşebilirsiniz birileriyle konuşmayı çalışın ilk başta

ailenizle bi konuşun. dayak yeminize göz yummazlar. zorla gönderecek halleri yok ya. yalvarırsın gerekirse.

Ailem biliyor ama babam bizde boşanan eve bidaha gelmez diyo halalarim cogu siddet gorduler eşlerinin bazilari ickiciydi dovuyodu bakmıyordu çocuklarına falan ama yinede gel demediler ne olursa olsun otur evde diyolar

Ailem biliyor ama babam bizde boşanan eve bidaha gelmez diyo halalarim cogu siddet gorduler eşlerinin bazilari ickiciydi dovuyodu bakmıyordu çocuklarına falan ama yinede gel demediler ne olursa olsun otur evde diyolar

anneniz ikna edemez mi?

tek çare sığınma evi gibi duruyor. allah yardım etsin.

Mor çatı, belediye ve sosyal hizmetlere başvurabilirsiniz. Hepsi bilgilendirir ve yardımcı olur. Psikologlarla görüşürsünüz, şiddetin boyutlarına bakılır, rapor hazırlanır. Ama ömür boyu kalamazsınız orada. İş edinmenize de yardımcı olurlar, işe başlayıp hayatınızı kurmanız gerekiyor. Uzaklaştırma kararı çıkartıp tazminat davasıda açarsınız ama bu kocanızı ne kadar durdurur bilemiyorum. Ailenizede yazıklar olsun.

Kimse yok ailemin hepsi ayni düşüncede eşimin ailesi durumu belli... İnanın ailemden eşimin ailesinden benim gibi yaşamışlar var ama hepsi susuyo erkektir bisey yapılmaz diyip duruyorlar

alo 183ü arayın bi. biz buradan bişey yapamayız. yetkililerden yardım almanız lazım.

aileniz kabul etse bile oraya gidemezsiniz can güvenliğiniz yok çünkü.
eşinizin ailesi ne diyor şiddete .

Eşiniz neden kovuyo sizi , genelde babadan korkarlar babasına söyleyin ciddi ciddi konuşun ama bunlardan önce şiddeti ve tehditleri kaydedin bakdınız olmuyo anne babanıza gönderin kayıtları:( siz onları daha iyi tanırsınız babanız şiddet gördüğünüze dayanamaz belki:(

Back
X