- 16 Kasım 2018
- 12
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kimliksiz2121
hanımlar özen geçiyorum hemen eşimden ayrıcam ama korkuyorum aileme de gidemem tekrar beni gonderirler ve eşim beni telefonda ciddi ciddi tehtit etti ben oraya gelirsem seni öldürerek evden çıkartırım dedi ben gelmeden git dedi bende daha onceden duymuştum kadın sığınma evlerini ama gidicek cesaretim gidersem ailemi kaybederim kimsenin yüzme bakamıycak duruma gelirim esinle ayrılma sebebimiz şiddet küfür tehtit egosu kibiri vb gibi şeyleri sizlerin bilginize ihtiyacım var şuan çok kötü durumdayim anlatamam gercekten gitmek istiyorum ayrilmak istiyorum ama boşanma sureci onun ailesi o kadar çok korkuyorum ki 1 yaşındaki bebegm nasil bakicam onlar görmek istiycek kp erzurumlu ve bizde ayrilmak yok ayrılan ölür diyo korkuyorum kizlar evlenmeden önce boyle degildi ama evlendigimizn 6 ayından itibaren böle oldu...
Size sorum şuki kadın sığınma evleri güvenliği nasildir yardim vb gibi seylere yardim ediyolar ama benim gidip başvurmak imkânsız elimde hic param yok calismiyorum acaba biraz bilgi verebilirmisiniz..? Yardimci olursanız cok sevinirim
Size sorum şuki kadın sığınma evleri güvenliği nasildir yardim vb gibi seylere yardim ediyolar ama benim gidip başvurmak imkânsız elimde hic param yok calismiyorum acaba biraz bilgi verebilirmisiniz..? Yardimci olursanız cok sevinirim