Merhabalar,
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayınız.
Sorum şu ki ben daha 3 haftalık evliyim. Şuan evliliğim tadını çıkarmak istiyorum bundan sebep hemen hamile kalmak istemiyorum biraz zaman daha.. Yalnız sorun şu ben korunmak hap vs kullanmak istemiyorum eşimde korunmak istemiyor hiçbir şekilde, bende bu konuda korkuyorum eşim ile konuşuyorum korunmasını istiyorum inatla korunmuyor bu konuda yapabileceğim birşey var mıdır?
İyi de sorduğunuz sorunun mantıklı bir yanı var mı ?Yeni evliyim diyorum bilmediğim için burada insan gibi soru soruyorum görüyorum ki site dalga konusu olmuş!!
Ben başka bir yolu var mı diye sormak istedim ama anlatamadım galiba...
O korunma yöntemi olmadığından olabilir miGeri çekilme yöntemi ile korunabilirsiniz ama tam koruma sağlamıyor yani eşinizin bir saniyelik dikkatsizliği ve kendini tutamaması korunmamanıza sebep olur yine
Kimse dalga gecmemis. Herkes baska yolu olmadigini soylemis. Birinizden birisi kabullenecek. Ben de basta direttim korunmam diye ama neticede ben korundum. Hic de pisman degilim cunku prezervatifle hicbir zevk almiyorum. Bence prezervatiften tek rahatsiz olanlar erkekler degil. Hap kullan olsun bitsin.Yeni evliyim diyorum bilmediğim için burada insan gibi soru soruyorum görüyorum ki site dalga konusu olmuş!!
Ne gibi başka yolYeni evliyim diyorum bilmediğim için burada insan gibi soru soruyorum görüyorum ki site dalga konusu olmuş!!
Biz korunuruz sizin yerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?