- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.481
doğru haklısakın baak ban man yookk. Çook ozleriz seni,yoksaa
![]()

bdvye cok takilmiuorim O yuzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru haklısakın baak ban man yookk. Çook ozleriz seni,yoksaa
![]()
Evet iyismisde ben kiymetini bilememisim
Senin profil resimden bi uye daha kullaniyo bende karıştırdım gecen gun![]()
bdvye cok takilmiuorim O yuzdensiyasete de takilmiyorum artik.
Hakkım olsa degisecemde bitti maalesefoyle mii. Bn rastlamadım hiç..
buna alışcaz artık bi daha değişme bari![]()
Hani nerde bildirim gelmediKızlaar gece yine limoncuyla suslendiyeni bi konuyla karşımızda
çok isabetli olmuşş dur yerinde yahuuHakkım olsa degisecemde bitti maalesef![]()
eşimin kredi kartı gibi bi konu açmışHani nerde bildirim gelmedi![]()
Yazik limoncunun aile sorunlarida bitmedi gitti, konuya daha bakmadimda ailesiyle ilgili yine degilmiKızlaar gece yine limoncuyla suslendiyeni bi konuyla karşımızda
Yazik limoncunun aile sorunlarida bitmedi gitti, konuya daha bakmadimda ailesiyle ilgili yine degilmi![]()
ooo o kadarda değil arada bi maşanla uğra
senin yorumların olmadan tadı çıkmıo bdv nin
hemen bakayim. En son kocasi krediyle araba alacakmis. Limoncu istemiyormus. Survivorda bi tane kiz ac oldugu icin agliyornus adam cok uzuluyormus. Onu burdan vuracakmisKızlaar gece yine limoncuyla suslendiyeni bi konuyla karşımızda
O konu eskidi datlum yenisi eli kulagindadireşimin kredi kartı gibi bi konu açmış![]()
takipte misin limoncuyu
hemen bakayim. En son kocasi krediyle araba alacakmis. Limoncu istemiyormus. Survivorda bi tane kiz ac oldugu icin agliyornus adam cok uzuluyormus. Onu burdan vuracakmisen son konuus buydu. Sindi bakalim nee
aaa ole mii. Bn kaç gundr uğriyamıom foruma yeni gordumO konu eskidi datlum yenisi eli kulagindadir![]()
hahaaaq limoncuda dertler bitmezz..
birgun limoncu siteyi terk ederse çoook uzulurumm
Bugün 2 konuya yorum yapti gulmekten karnım ağrıdı kadin butun ozel hayatını seriyohahaaaq limoncuda dertler bitmezz..
birgun limoncu siteyi terk ederse çoook uzulurumm
Bugün 2 konuya yorum yapti gulmekten karnım ağrıdı kadin butun ozel hayatını seriyo![]()
Kiz bu eski konusu iste sok olmustum varya sooookkk. Okuyun hele gorursunuz![]()
Bugün 2 konuya yorum yapti gulmekten karnım ağrıdı kadin butun ozel hayatını seriyo![]()