Bilgece ile Sohbete ;)))

Kızlar bizim herif geldi yemekleri ısıtayım ben.
akşam yemeğinden sonra yine devam ederiz.
hepinizi öpüyorum.

:KK74:

şimcikk dostlar size bir sorum olacak akıl danışmak istiyorum bunun için konu açmakta istemiyorum... özellikle evli veya nişanlı olan arkadaşlarımın dikkatine... benim 2 yıllık bir ilişkim var ve evlenmk istiyorum yuvam olsun benmde istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemeliyim yanisizler ne yaptnız ne dedinz nasıl tepki aldınız? cesarete ihtiyacım var benm bu konuda :(

şimcikk dostlar size bir sorum olacak akıl danışmak istiyorum bunun için konu açmakta istemiyorum... özellikle evli veya nişanlı olan arkadaşlarımın dikkatine... benim 2 yıllık bir ilişkim var ve evlenmk istiyorum yuvam olsun benmde istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemeliyim yanisizler ne yaptnız ne dedinz nasıl tepki aldınız? cesarete ihtiyacım var benm bu konuda :KK43:

Beni istemeue geldiklerinde annem kaynanama heyt sen ne diyorsun kadin benim.kizim kucuk onunde daha ablalari var demisti :-) :-) benim.görücü usulu oldu canim o yuzden ben muhatap olmadan halloldu her sey :-)
Sen de annene soyle. Annr boyle boyle biri var isi ciddiyete dokmek iatiyoruz de. O da babana soyler.

benimki bizim köydenmis analarimiz babalarimiz birbirini tanıyormus da ben onu tanımıyordum yyani görücü usulü tanıştık.

Bence annene söyle önce daha anlayışlı karşılar babana konuyu açar falan

Beni istemeue geldiklerinde annem kaynanama heyt sen ne diyorsun kadin benim.kizim kucuk onunde daha ablalari var demisti :-) :-) benim.görücü usulu oldu canim o yuzden ben muhatap olmadan halloldu her sey :-)
Sen de annene soyle. Annr boyle boyle biri var isi ciddiyete dokmek iatiyoruz de. O da babana soyler.
canımm valla bendede bir abla var ve daha önce zarf attım yok ablan evlenmeden asla olmaz dedi annem yani kişi sölemedim sadece kuzenmden bir örnekle bendemi evlensem dedmde bu tepkiyi verdi üstelik babam mekanı cennet olsun vefat etti 6 sene önce dolayısıyla annem dahada hassas oldu hiç kolay olmayacak gibi bu iş :( ohh canım valla darısı başıma hemencecik hallolsa bendede keşke

ay yok ben bebek sevmek istiyom istemem essek kadar sipa :KK70::KK70:
Iyi hadi senin güzel hatırın için bebek olsun :D

@Bilgece olur canım kargolarım. :)
Halıyı naptın verdin mi yıkamaya canım?
İçinizde en yaşlı benim heralde 27
28 e giricem
:cry:

sen kac yasindasin?

ben 28 e 12 nisanda girdim :21::21::21: yasli degilsin hadi yine iyisin :KK19:

Bende sizdenim 27 :KK59: gayette güzel bir yaştayız :KK68:

Üfff ben hep geride kalıyorum. Geçen sayfaları okuyun derken konu değişiyor:mad:
Benim gibi yap canım, aralık bulduğun yerden dal :)))

şimcikk dostlar size bir sorum olacak akıl danışmak istiyorum bunun için konu açmakta istemiyorum... özellikle evli veya nişanlı olan arkadaşlarımın dikkatine... benim 2 yıllık bir ilişkim var ve evlenmk istiyorum yuvam olsun benmde istiyorum ama bunu aileme nasıl söylemeliyim yanisizler ne yaptnız ne dedinz nasıl tepki aldınız? cesarete ihtiyacım var benm bu konuda :KK43:
Şimdiii bence anneye söylemek herzaman daha kolay. Annene söyle o babana izah eder bir şekilde. Biz eşimle iş yerinde tanıştık (annemde orda çalışıyor). Eşim anneme tanışmamıza müsade edermisin abla demişti :D o zaman ablaydı tabi
1-2 ay öyle tanıştık annemin müsadesiyle sonrada babama söyledi annem ve sevgililer gününde istemeye geldiler :KK68:

canımm valla bendede bir abla var ve daha önce zarf attım yok ablan evlenmeden asla olmaz dedi annem yani kişi sölemedim sadece kuzenmden bir örnekle bendemi evlensem dedmde bu tepkiyi verdi üstelik babam mekanı cennet olsun vefat etti 6 sene önce dolayısıyla annem dahada hassas oldu hiç kolay olmayacak gibi bu iş :KK43: ohh canım valla darısı başıma hemencecik hallolsa bendede keşke

Allah rahmet eyleisn cnaim.benim de babam tahmetli oldu 14 sene evVel. Benim hemi de 3 ablam vardi. Ben nisanlandim.hepsinin kismeti acildi tek tek gittiler. Annene boyle soyle belki o ablanin kismeti de sana baglidir.hic belli olmaz. Bizimkiler de asla olmaz falan filan diyorlardi ama nasip oldu ve evlendim..
her sey nasip.
Evlenmek cok hayirli bir is.

Back
X