Bilgece ile Sohbete ;)))

Ay sen katildiysan ben asla katılmam sana vericem oyumu ama hemen cabuk bu linki kaldir cabuk duzenle yoksa diskalifiye olursun tarlim cabuk
HEHEHE BEĞENDİĞİNİZ TEŞEKKÜR EDERİM :KK70:
Kaldırdım.Hatamı görüp söylediğiniz içinde teşekkür ederim ;)

Son düzenleme:
Vakti zamaninda ben de boyle bir sey yaptim hoc link paylasmanin yasak oldugunu bilr bilmiyordum. Birisi beni uyardi ozelden.
Neyse daha sonra cpk zaman sonra yuzume vuruldu birisi tarafindan yine sen oy istedin diye bilmem ne. O yuzden gerek yok Boyle seylere. Beni alintiladigin mesaji da duzenle..
anladım ablacığım :)
Yöneticilerimizden gören olduysa hatam affola... :KK52:
neyese efenim konuyu değiştireyim o zaman :)
eee hobileriniz neler? :)

benimde fobiler hobilerimden daha cok fobilerden bahsediyim isterseniz :KK70::KK70:

Ayni ben hazal. Benim de fobiler dar alanda kalma fobisi, nefes alamama fobisi, panik atak baslayabilir fobisi, tavani dusuk yerlerde duramama fobisi. Daha saysam mi acaba haa binde ölüm fobisi.. sevdiklerimi kaybetme fobisi..

yemek yarışmasına katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum :*
TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM :KK66:
:KK70::KK70:
boş boş uzanıp tavana bakmak senin? :KK70:
yemek yemek,:kk77: her zaman olmasa da yemek yapmak,gezmek,arkadaşlarımla sohbet etmek ve annemle uğraşıp vakit geçirmek...:KK48::KK68:

Benim hobilerim pek yok aslinda :-) ;-)
AAA nasıl olmaz benim gibi arada KORE Dizileri ya da film izliyormuşsunuz yaa :KK66: :KK48: :cool:
aynııı bennn :KK70:

benimde fobiler hobilerimden daha cok fobilerden bahsediyim isterseniz :KK70::KK70:
hehehhe oda olur :KK70: :KK66:

Ayni ben hazal. Benim de fobiler dar alanda kalma fobisi, nefes alamama fobisi, panik atak baslayabilir fobisi, tavani dusuk yerlerde duramama fobisi. Daha saysam mi acaba haa binde ölüm fobisi.. sevdiklerimi kaybetme fobisi..

aynen canim saydiklarin bedede var, ucak fobimde var sakinlestirici hap icmeden asla binemem :KK43:
ama hapi icince kafa bi milyon oluyor :confused::confused:
bi kere eltim gille turkiye donusunde ucak turbulansa girmisti pilotta anonsla ucagin durumunu anlatti kemerlerinizi baglayin dedi bende o anda bulmaca cozuyordum baktim herkes kemerlere sarildi eltimde beni uyardi kemerini tak turbulansa girdi ucak diye ucak sallaniyor benim umrumda degil :KK70::KK70::KK70::KK55:
ama normal halimde ayni sey olsa o kadar yukseklikte acil kapisini acar asagi ucardim :KK55::KK55::KK55::KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen canim saydiklarin bedede var, ucak fobimde var sakinlestirici hap icmeden asla binemem :KK43:
bi kere eltim gille turkiye donusunde ucak turbulansa girmisti pilotta anonsla ucagin durumunu anlatti kemerlerinizi baglayin dedi bende o anda bulmaca cozuyordum baktim herkes kemerlere sarildi eltimde beni uyardi kemerini tak turbulansa girdi ucak diye ucak sallaniyor benim umrumda degil :KK70::KK70::KK70::KK55:
ama normal halimde ayni sey olsa o kadar yukseklikte acil kapisini acar asagi ucardim :KK55::KK55::KK55::KK55::KK70::KK70::KK70::KK70:
ben hayatımda hiç uçağa binmedim o yüzden korkum varmı yokmu bilemiyorum :KK64:ne kadar ezikmişim ayool :KK48:

TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM :KK66:

yemek yemek,:kk77: her zaman olmasa da yemek yapmak,gezmek,arkadaşlarımla sohbet etmek ve annemle uğraşıp vakit geçirmek...:KK48::KK68:

AAA nasıl olmaz benim gibi arada KORE Dizileri ya da film izliyormuşsunuz yaa :KK66: :KK48: :cool:

aynııı bennn :KK70:

hehehhe oda olur :KK70: :KK66:
Kore dizisi bir hobi degildir asktir :-) :-)

Ohh ne guzel valla. Benim ucak korkum yok cok sukur ya onda rahatım sadece biraz midem bulaniyor turbulansa girdiginde :-) :-)

ben hayatımda hiç uçağa binmedim o yüzden korkum varmı yokmu bilemiyorum :KK64:ne kadar ezikmişim ayool :KK48:

yutdisinda yasiyorum her sene turkiyeye gidiyoruz, ama ben kucukkende korkardim nasil havada kaliyor derdim hep sonrada aman nasil olsa binmicem niye korkuyorumki derdim. nerden bileyim yurt disina gidecegimi :KK51:

Back
X