- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.921
Slm hatunlar.herkes dahil olabiliyo mu bakem sohbetinize
enişteyi napcaksınız
öhöm öhömmm
hayırlı olsuuunnn Allah herkese nasip etsin
hakkında hayırlısı inşallah
girişteki güvenlikten geçtin mi?
Ovvv bi denemk lazm tsk ederm tarif icin en kisa zamanda denemeyi ümit ediyormBorcama 1 paket etimegi diziyorsun. 1 yemek kaşığı mayonez koyduğun büyük bi kase yoğurla üstüne kaplıyorsun. Kozlenmis patlican ve kozlenmis kirmizi biberi kucuk kucuk dogruyorsun uzerine attirivetiyorsun. En ustune de dereotu ve maydonoz ince ince kiyiyorsun. beyaz kirmizu yesil nefis bi renk cumbusu cikiyor ortaya
Seyyyy güvenlik miiienişteyi napcaksınız
öhöm öhömmm
hayırlı olsuuunnn Allah herkese nasip etsin
hakkında hayırlısı inşallah
girişteki güvenlikten geçtin mi?
Hosbuldk efenimefenim hoş geldinizyalnız şöyle bir kuralımız var. Yeni gelenler tüm sayfaları okumak zorundalar. Yoksa kabul etmiyoruz.
Noluyor kızgıcık mı tuttu? Napiyon bakem?
Hoşbulduk canım @zeynoli123 denemiş ben henüz denemedim canımHosgeldnz :)
Etimekli salata nasil oluyorms kizlar hic duymamstm
Elin lezzetli demek. Aynı bbahsettiğin gibi visne suyundan jöle yapılmış irmik ttatlısini bi arkadasda yemistim. Araya da kakaolu bi kat petibor bisküvi koymustu. Guzeldi. Prenses taci dedigin kek kalibi gibi bisey mi ?
Soyle bi sorunum var ki yakinimdaki markette labne peynir kalmamis ilerdeki markete gitmeye de cok useniyirumlabnesiz tramisu buldum onu deneyecegm
En kisa zamanda deneyelm bakalm bizdeHoşbulduk canım @zeynoli123 denemiş ben henüz denemedim canım
Ovvv bi denemk lazm tsk ederm tarif icin en kisa zamanda denemeyi ümit ediyorm
Seyyyy güvenlik miiibenim bir seyden haberim yog muhabbet var dediler geldk
Hosbuldk efenimlakin tüm sayfalari okumak pek zor yav kisadan teker teker hepinizle tanissam olmami
yaaaa bu defa bana torpil yapin nolacak sankimKimseye torpil yok biz de
Kendimi tanıtayım. 31 yaşındayım. Evliyim. 3,5 yaşında bir kızım var. Sohbete uzaydan katılıyorum.
Aynen canım deneyelim.. Sen napıyosun bakalım?En kisa zamanda deneyelm bakalm bizde
mrb..iyiz cok sükür sizler nasilsnz efendmmerhaba nasılsınız
valla ben napim iste gecmk bilmeyen zamani gecirmeye calisiyorm bgn cok erken uyandm her zamanki gibi amma bgn gün bitmek bilmedi ya yeminle icim sisti 5 gündr ayni günü yasiyo gibiymAynen canım deneyelim.. Sen napıyosun bakalım?
mrb..iyiz cok sükür sizler nasilsnz efendm
ohh ne ii ne ii Allahm ben niye uyuyamiyorm sabahn en erkn saatinde hortluyorm yaİyiyim canım bugün tatil 12ye kadar uyudum
Sonra kalkıp kahvaltıya annemlere geldim
2 saatte annemlerde uyudum
Akşamda patronumun kardeşinin nişanı var ona gidecemm
Siz neler yapıyosunuz?
ohh ne ii ne ii Allahm ben niye uyuyamiyorm sabahn en erkn saatinde hortluyorm ya
bnde valla bgn anca kk de dolandm Allahtan burasi var
Evet canım kek kalıbı amerikan plastik ürünleri diyelim, aslında çok revaçta. Nasıl duymadın :))
Kek kalıbı da aynı işlemi görebilir, yalnız streçle kapatman gerekir. Petibör de koyanlar var ama ben sade tercih ediyorum.. Sana kolay gelsin..
Ben de bir çok ürününü kullanıyorum canım, prenses tacının resmini atıyorum özelden bakarsınTupperware' biliyorum canım saklama kabı ve kızıma da sulugunu almıştım da prenses taci dedigin ürünü görmedim
Ben de bir çok ürününü kullanıyorum canım, prenses tacının resmini atıyorum özelden bakarsın