Bilgece ile Sohbete ;)))

Slm hatunlar.herkes dahil olabiliyo mu bakem sohbetinize

efenim hoş geldiniz yalnız şöyle bir kuralımız var. Yeni gelenler tüm sayfaları okumak zorundalar. Yoksa kabul etmiyoruz.

enişteyi napcaksınız

öhöm öhömmm

hayırlı olsuuunnn Allah herkese nasip etsin

hakkında hayırlısı inşallah

girişteki güvenlikten geçtin mi?

Noluyor kız gıcık mı tuttu? Napiyon bakem?

Ovvv bi denemk lazm tsk ederm tarif icin en kisa zamanda denemeyi ümit ediyorm

enişteyi napcaksınız

öhöm öhömmm

hayırlı olsuuunnn Allah herkese nasip etsin

hakkında hayırlısı inşallah

girişteki güvenlikten geçtin mi?
Seyyyy güvenlik miii benim bir seyden haberim yog muhabbet var dediler geldk

efenim hoş geldiniz yalnız şöyle bir kuralımız var. Yeni gelenler tüm sayfaları okumak zorundalar. Yoksa kabul etmiyoruz.

Noluyor kız gıcık mı tuttu? Napiyon bakem?
Hosbuldk efenim lakin tüm sayfalari okumak pek zor yav kisadan teker teker hepinizle tanissam olmami

Evet canım kek kalıbı amerikan plastik ürünleri diyelim, aslında çok revaçta. Nasıl duymadın :))
Kek kalıbı da aynı işlemi görebilir, yalnız streçle kapatman gerekir. Petibör de koyanlar var ama ben sade tercih ediyorum.. Sana kolay gelsin..

Kimseye torpil yok biz de

Kendimi tanıtayım. 31 yaşındayım. Evliyim. 3,5 yaşında bir kızım var. Sohbete uzaydan katılıyorum.

İyiyim canım bugün tatil 12ye kadar uyudum
Sonra kalkıp kahvaltıya annemlere geldim
2 saatte annemlerde uyudum
Akşamda patronumun kardeşinin nişanı var ona gidecemm
Siz neler yapıyosunuz?
ohh ne ii ne ii Allahm ben niye uyuyamiyorm sabahn en erkn saatinde hortluyorm ya
bnde valla bgn anca kk de dolandm Allahtan burasi var

Tupperware' biliyorum canım saklama kabı ve kızıma da sulugunu almıştım da prenses taci dedigin ürünü görmedim

Tupperware' biliyorum canım saklama kabı ve kızıma da sulugunu almıştım da prenses taci dedigin ürünü görmedim
Ben de bir çok ürününü kullanıyorum canım, prenses tacının resmini atıyorum özelden bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…