Bilgece ile Sohbete ;)))

Olabiliyor tabi olmaz mi?? Hos geldin. Nasilsin? Kimsin?? Biraz tanitir misin kendini? Yas evlilik coluk cocuk meslek gibi yani :KK19:
hosbulduk canmcm :) seni cokca görüyorum forumda sayfana felan bakarken birde baktm ne göreyim sohbet sayfan varms hemn bi bakaym dedm:KK53:
iim elhamdülillah..24 yasindaym evliyim ankarada yasiyorm calismiyorm evdeym genel olark. ara arada gezerm (gezmeyle pek aram yoktr cok skilmadigim sürece cikmam disari felan)
1bucuk seneyi gecti evliligimz suan cocugm yok ama cok istiyorum ki bir bebegm olsn ilgi odagm o olsun amma nasip kismet bu isler:KK16:
sende kendini tanirmsn braz acep bilgece kimdir ?nerde yasar kac yasindadr fln:KK55:

ben de iyiyim teşekkürler
alıntı yapamadım :KK70:

Ne yapiyosun kiz sesin solugun cikmiyor bakayimmm:KK53:

hosbulduk canmcm :) seni cokca görüyorum forumda sayfana felan bakarken birde baktm ne göreyim sohbet sayfan varms hemn bi bakaym dedm:KK53:
iim elhamdülillah..24 yasindaym evliyim ankarada yasiyorm calismiyorm evdeym genel olark. ara arada gezerm (gezmeyle pek aram yoktr cok skilmadigim sürece cikmam disari felan)
1bucuk seneyi gecti evliligimz suan cocugm yok ama cok istiyorum ki bir bebegm olsn ilgi odagm o olsun amma nasip kismet bu isler:KK16:
sende kendini tanirmsn braz acep bilgece kimdir ?nerde yasar kac yasindadr fln:KK55:

Yanliz bu topikteki herkes nerdeyse 1.5 yillik evli ve yaslar da yakin :KK70::KK70:
memnun oldum bu arada. Tabiki tanitayim
Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli. Istanbulda yasayan simdilik ev hanimi olan ama bu durumdan sıkılıp kendini kurslara atip geliştirmek ve okudugu alanin tamamen disinda bir alanda basarili olmak isteyen biriyim :KK28:
eheeheh cok uzun.oldu farkındayım.
Ayrica ben de cocuk istiyorum. Rabbim hayirlisiyla versin aratmasin. Hayirli saglikli evlatlar insallah :KK66:

Sen de benimle tanistigina memnun.oldun mu?? :KK68::KK68:

Yanliz bu topikteki herkes nerdeyse 1.5 yillik evli ve yaslar da yakin :KK70::KK70:
Bendeniz 25 yasinda 1.5 yillik evli. Istanbulda yasayan simdilik ev hanimi olan ama bu durumdan sıkılıp kendini kurslara atip geliştirmek ve okudugu alanin tamamen disinda bir alanda basarili olmak isteyen biriyim :KK28:
Ayrica ben de cocuk istiyorum. Rabbim hayirlisiyla versin aratmasin. Hayirli saglikli evlatlar insallah :KK66:

Tabisiii cok memnun oldm :KK37::KK37:
bende gecen sene kendimi kurslara atmistm felan tabi gecen sene evliligin ilk senesi oldugundan evlilign tadini cikaramamstm bu sene evde oturaym az evin evliligin tadini cikaraym dedm bu defada bunaldm evde o_O
insallah önmzdeki kişa kalmadan hamile kalrm ama kalmazsam yine kurslar bni bekler:KK55:

Tabisiii cok memnun oldm :KK37::KK37:
bende gecen sene kendimi kurslara atmistm felan tabi gecen sene evliligin ilk senesi oldugundan evlilign tadini cikaramamstm bu sene evde oturaym az evin evliligin tadini cikaraym dedm bu defada bunaldm evde o_O
insallah önmzdeki kişa kalmadan hamile kalrm ama kalmazsam yine kurslar bni bekler:KK55:

Buarada sanada Rabbm biran önce saglikli sihhatli hayrli evlatlar versn insallah @Bilgece

Amin canim sagolasin. Bak ben burda olmasam bile arkadaslarla sohbet muhabbet edebilirsin. Benim bazen isim oluyor o yuzden bu aralar cok muhabbetlere dahil olamiyoruM. Simdi yine cikicam sen muhabbete devam et. Bu arada karsilikli izleselim bakalim :KK19:
hadi gorusuruz yine gelicem :KK19::KK19:

Hosbuldm cnm :KK36:

Amin canim sagolasin. Bak ben burda olmasam bile arkadaslarla sohbet muhabbet edebilirsin. Benim bazen isim oluyor o yuzden bu aralar cok muhabbetlere dahil olamiyoruM. Simdi yine cikicam sen muhabbete devam et. Bu arada karsilikli izleselim bakalim :KK19:
hadi gorusuruz yine gelicem :KK19::KK19:
Tm cnm hadi bakalm görsrz Allaha emanet :KK19:

Ne yapiyosun kiz sesin solugun cikmiyor bakayimmm:KK53:

Dinleniyorum evde dizi film falan izliyorum devamlı :p
sen napıyosun

Merhaba kızlar.Yarına misafirlerin var yabancı degiller annemler teyzemler falan. Çoluk çocukla birlikte yaklaşık 14 kişi olacağızı. börek poğaça kek tuzlu veya tatlı kurabiye ve etimekler kozlenmis sebzelerle yapılan bi salata düşünüyorum. Sizce yeterli mi ? Ya da önerebileceginiz bi tarif var mı ?
Canım o bahsettiğin etimekli salata bizim kızlarında dilinde.
Deniycem bir gün. Çeşitlerin güzel, irmikli bir tatlı var hem çok pratik hem de sade :)
bu ara ona takıldım,,
tavsiye edebilirim

:KK39::KK68::KK59:

Deniycem bir gün. Çeşitlerin güzel, irmikli bir tatlı var hem çok pratik hem de sade :)
bu ara ona takıldım,,
tavsiye edebilirim

Dene mutlaka çok lezzetli oluyor. Ben hemen hemen gelen her misafire onu yapıyorum hemde akşamdan. Sabaha kadar etimek yoğurdun suyunu cekmis oluyor.
Nasıl bi tatlı. Sütle irmigi muhallebi gibi yapıyorsun o mu ? Bense kedi dili bisküvi almıştım ıslak kek yerine tiramisu yapmaya karar verdim :21:

Dene mutlaka çok lezzetli oluyor. Ben hemen hemen gelen her misafire onu yapıyorum hemde akşamdan. Sbha kadar etimek yoğurdun suyunu cekmis oluyor.
Nasıl bi tatlı. Sütle irmigi muhallebi gibi yapıyorsun o mu ? Bense kedi dili bisküvi almıştım ıslak kek yerine tiramisu yapmaya karar verdim :21:

Denerim canım, evet irmik tatlısı cok basit zaten, ama üstüne nişastayla jöle yapılıyo ya da hazır jöle de kullanabilirsin, ben hazır pek sevmiyorum. O nedenle kendim yapıyorum. 2 bardak portakal/vişne suyu, ve biraz şeker 2 kaşık nişastayla teflon tavada karıştırarak pişiriyorum. SONRAsında soğuyan irmiğin üzerine döküyorum. Tupperware'n prenses tacında yapıyorum bunu herkes bayılıyo şekli çok güzel cıkıyo. Yoksa çok basit 1 tatlı:KK66:) yoksa ben mi hamaratım bilemedim şimdi.. :KK12: tiramisu da güzeldir.. iyi seçim..

Denerim canım, evet irmik tatlısı cok basit zaten, ama üstüne nişastayla jöle yapılıyo ya da hazır jöle dekobilirsin, ben hazır pek sevmiyorum. O nedenle kendim yapıyorum. Bardak portakal/vişne suyu, ve biraz şeker 2 kaşık nişastayla teflon tavada karıştırarak pişiriyorum. SONRAsında soğuyan irmiğin üzerine döküyorum. Tupperware'n prenses tacında yapıyorum bunu herkes bayılıyo şekli çok güzel cıkıyo. Yoksa çok basit 1 tatlı:KK66:) yoksa ben mi hamaratım bilemedim şimdi.. :KK12: tiramisu da güzeldir.. iyi seçim..

Elin lezzetli demek. Aynı bbahsettiğin gibi visne suyundan jöle yapılmış irmik ttatlısini bi arkadasda yemistim. Araya da kakaolu bi kat petibor bisküvi koymustu. Guzeldi. Prenses taci dedigin kek kalibi gibi bisey mi ?
Soyle bi sorunum var ki yakinimdaki markette labne peynir kalmamis ilerdeki markete gitmeye de cok useniyirum :KK43: labnesiz tramisu buldum onu deneyecegm

Merhaba kızlar ben gelmiş bulunmaktayım.

:KK200:
Hosgeldnz :)

bu ara ona takıldım,,
tavsiye edebilirim

Etimekli salata nasil oluyorms kizlar hic duymamstm:KK35:o_O

Hosgeldnz :)

Etimekli salata nasil oluyorms kizlar hic duymamstm:KK35:o_O

Borcama 1 paket etimegi diziyorsun. 1 yemek kaşığı mayonez koyduğun büyük bi kase yoğurla üstüne kaplıyorsun. Kozlenmis patlican ve kozlenmis kirmizi biberi kucuk kucuk dogruyorsun uzerine attirivetiyorsun. En ustune de dereotu ve maydonoz ince ince kiyiyorsun. beyaz kirmizu yesil nefis bi renk cumbusu cikiyor ortaya :21:

Kaçacam ablama sonunda :KK70:
enişteyi napcaksınız :KK70::KK70::KK70:
Saksı değilim ben :KK14:
öhöm öhömmm :KK59:

Geçen burda regl oldum diye ağlıyordum yaa:cool:
hayırlı olsuuunnn Allah herkese nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200::nazar:

Bu ay ya bende hamileyim ya da kist falan bişey var bende karnimda ağrı desem ağrı değil garip bi sizi var gibi
hakkında hayırlısı inşallah :KK22:
Slm hatunlar.herkes dahil olabiliyo mu bakem sohbetinize :cool:
girişteki güvenlikten geçtin mi? :KK53::KK53:

X