Bilgece ile Sohbete ;)))

GÜNAYDIN sevgili yoldaslarim

Eger oyunuzi bana verirseniz YOOLLLL OKULLL HASTANEEE yapicam dermisim hajaja.:KK49::KK49:

Sabah aklima geldi de artik neden siyasi partiler bu vaadleri vermiyorlar sizce??
Cunku her sey yapildi bu iktidar zamaninda bir sey kalmadi bu konuda ondan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Her ne kadar oy kullanmasam da yaptiklari bazi seyleri gerçekten destekliyorum.

Selam kızçeler ben hayli kötüyüm hem bedenen hem ruhen. Çok bitik haldeyim :KK43:

Hayat acımasız,insanlar acımasız ben yorgun,ben üzgün,ben gene ağlıyorum
(Şiir gîbi oldu :KK70:)
feraceliiiii neyin var canım bu kadar sıkma kendini :KK43: sınava gdebildin mi nasıl geçti?

GÜNAYDIN sevgili yoldaslarim

Eger oyunuzi bana verirseniz YOOLLLL OKULLL HASTANEEE yapicam dermisim hajaja.:KK49::KK49:

Sabah aklima geldi de artik neden siyasi partiler bu vaadleri vermiyorlar sizce??
Cunku her sey yapildi bu iktidar zamaninda bir sey kalmadi bu konuda ondan :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Her ne kadar oy kullanmasam da yaptiklari bazi seyleri gerçekten destekliyorum.
beni sınıf başkanı seçerseniz kantine havuz yaptıracağım derdik biz ortaokulda haha :KK70::KK70::

feraceliiiii neyin var canım bu kadar sıkma kendini :KK43: sınava gdebildin mi nasıl geçti?

beni sınıf başkanı seçerseniz kantine havuz yaptıracağım derdik biz ortaokulda haha :KK70::KK70::
Ah soröa kuzum hayatta bi insana bağlandım ama hep ayrılıyoruz şartlar böyle gerektiriyor sınav sabah girdim fena değil saat 2 de gene giricem birde yarın giricem lafam dolu stres bile yapamıyorum o kadar karman çorman haldeyim :KK70:

Ah soröa kuzum hayatta bi insana bağlandım ama hep ayrılıyoruz şartlar böyle gerektiriyor sınav sabah girdim fena değil saat 2 de gene giricem birde yarın giricem lafam dolu stres bile yapamıyorum o kadar karman çorman haldeyim :KK70:
hmmm kim o kim? kimmiş o sürekli ayrıldığın ablandan bahsetmiyorsun dimi o_O

Allah zihin açıklığı versin 2.side iyi geçer inşallah :KK19:

Merhaba kızlar.Yarına misafirlerin var yabancı degiller annemler teyzemler falan. Çoluk çocukla birlikte yaklaşık 14 kişi olacağızı. börek poğaça kek tuzlu veya tatlı kurabiye ve etimekler kozlenmis sebzelerle yapılan bi salata düşünüyorum. Sizce yeterli mi ? Ya da önerebileceginiz bi tarif var mı ?

Merhaba kızlar.Yarına misafirlerin var yabancı degiller annemler teyzemler falan. Çoluk çocukla birlikte yaklaşık 14 kişi olacağızı. börek poğaça kek tuzlu veya tatlı kurabiye ve etimekler kozlenmis sebzelerle yapılan bi salata düşünüyorum. Sizce yeterli mi ? Ya da önerebileceginiz bi tarif var mı ?

Kız beni mi yiyeceksiniz daha :KK70:

Tel şehriye salatasını ben çok seviyorum. Şiddetle tavsiye ederim. :kk77:
-Piraye -Piraye nirdesin?

[QUOTE

Anaaa biz de oyle derdik. Daha dogrusu brn demezdim baskalari derdi ama hayatim boyunca da hep ben baskan oluyordum. Cok ilginc ya acaba neden hep ben başkandim?? :-))

Bence yeterli gibi ama yemek yapsan inan daha az zahmet olur :-) :-)

Huuu huuuuuu tatlimmmm :KK60::KK60:

X