- 18 Kasım 2014
- 402
- 204
- 42
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.841
allah yardımcın olsunNe özürü estağfurullah açık lise sınavım var pek çalışamadım ee bide gribim anlıcan hiç ümidim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah yardımcın olsunNe özürü estağfurullah açık lise sınavım var pek çalışamadım ee bide gribim anlıcan hiç ümidim yok
Sağolasınallah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım gecmiş olsun Sınavı'nda başarılarAmin.. Allah razıolsun allah inşallah hepimiz gönlüne göre cerîr ben yatayım yarın sınavım var hiç gides yok ama.... Napalım
Teşekkürler canım benimAllah yardımcın olsun canım gecmiş olsun Sınavı'nda başarılar
aleykum selam canim nasilsin?
aleykümselam ,bu gece ıstanbulda hava sıcakmı banamı oyle gelıyor yaa
Selam kızçeler ben hayli kötüyüm hem bedenen hem ruhen. Çok bitik haldeyim
feraceliiiii neyin var canım bu kadar sıkma kendini sınava gdebildin mi nasıl geçti?Hayat acımasız,insanlar acımasız ben yorgun,ben üzgün,ben gene ağlıyorum
(Şiir gîbi oldu )
beni sınıf başkanı seçerseniz kantine havuz yaptıracağım derdik biz ortaokulda haha :GÜNAYDIN sevgili yoldaslarim
Eger oyunuzi bana verirseniz YOOLLLL OKULLL HASTANEEE yapicam dermisim hajaja.
Sabah aklima geldi de artik neden siyasi partiler bu vaadleri vermiyorlar sizce??
Cunku her sey yapildi bu iktidar zamaninda bir sey kalmadi bu konuda ondan
Her ne kadar oy kullanmasam da yaptiklari bazi seyleri gerçekten destekliyorum.
Ah soröa kuzum hayatta bi insana bağlandım ama hep ayrılıyoruz şartlar böyle gerektiriyor sınav sabah girdim fena değil saat 2 de gene giricem birde yarın giricem lafam dolu stres bile yapamıyorum o kadar karman çorman haldeyimferaceliiiii neyin var canım bu kadar sıkma kendini sınava gdebildin mi nasıl geçti?
beni sınıf başkanı seçerseniz kantine havuz yaptıracağım derdik biz ortaokulda haha :
hmmm kim o kim? kimmiş o sürekli ayrıldığın ablandan bahsetmiyorsun dimiAh soröa kuzum hayatta bi insana bağlandım ama hep ayrılıyoruz şartlar böyle gerektiriyor sınav sabah girdim fena değil saat 2 de gene giricem birde yarın giricem lafam dolu stres bile yapamıyorum o kadar karman çorman haldeyim
Ta kendindisi ben çook çook aşığım çook düşkünüm ona bilmiyorum sevdiğim olsa bu kadar sevmem onu haraldehmmm kim o kim? kimmiş o sürekli ayrıldığın ablandan bahsetmiyorsun dimi
Allah zihin açıklığı versin 2.side iyi geçer inşallah
Allah Allah ne güzel ya ama eziyet ediyorsunuz kendinize ona bi çare bulmak lazımTa kendindisi ben çook çook aşığım çook düşkünüm ona bilmiyorum sevdiğim olsa bu kadar sevmem onu haralde
Kaçacam ablama sonundaAllah Allah ne güzel ya ama eziyet ediyorsunuz kendinize ona bi çare bulmak lazım
Merhaba kızlar.Yarına misafirlerin var yabancı degiller annemler teyzemler falan. Çoluk çocukla birlikte yaklaşık 14 kişi olacağızı. börek poğaça kek tuzlu veya tatlı kurabiye ve etimekler kozlenmis sebzelerle yapılan bi salata düşünüyorum. Sizce yeterli mi ? Ya da önerebileceginiz bi tarif var mı ?
feraceliiiii neyin var canım bu kadar sıkma kendini sınava gdebildin mi nasıl geçti?
beni sınıf başkanı seçerseniz kantine havuz yaptıracağım derdik biz ortaokulda haha :
Merhaba kızlar.Yarına misafirlerin var yabancı degiller annemler teyzemler falan. Çoluk çocukla birlikte yaklaşık 14 kişi olacağızı. börek poğaça kek tuzlu veya tatlı kurabiye ve etimekler kozlenmis sebzelerle yapılan bi salata düşünüyorum. Sizce yeterli mi ? Ya da önerebileceginiz bi tarif var mı ?
hu huuuu
hu huuuu
İyiyiz sen nasılsın?Nasılsınızz