- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #11.821
Kimler burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin nasılsınıyı aksamlar herkese nasılsınız :)
Enyalios
osbulduk şükür diyelim sen nasılsınHoşgeldin nasılsın
ıyıyım canım tesekkurler hoşbuldukİyiyiz canım sen nasılsın
Hoş geldin bu arada
aleykum selam canim nasilsin?Selamünaleykümmmmmm
aleykümselam ,bu gece ıstanbulda hava sıcakmı banamı oyle gelıyor yaaSelamünaleykümmmmmm
hayırdırSelam kızçeler ben hayli kötüyüm hem bedenen hem ruhen. Çok bitik haldeyim
Hayat acımasız,insanlar acımasız ben yorgun,ben üzgün,ben gene ağlıyorumhayırdır
hayat bir sahne bızlerde bu hayatın ıcındekı rollerımızı oynuyoruz maaleseffHayat acımasız,insanlar acımasız ben yorgun,ben üzgün,ben gene ağlıyorum
(Şiir gîbi oldu )
Ama o sahnede gülen maskenin ardında ağlayan kalpler ve göZler hiçte iç açıcı değil bu araşar çok ağlıyorum rahatlıyormuyum? Hayır ama biliyorum güzel günler çok yakında (inşallah)hayat bir sahne bızlerde bu hayatın ıcındekı rollerımızı oynuyoruz maaleseff
inşallah hersey dilediğin gibi olur,rabbim gönlüne göre versin..Ama o sahnede gülen maskenin ardında ağlayan kalpler ve göZler hiçte iç açıcı değil bu araşar çok ağlıyorum rahatlıyormuyum? Hayır ama biliyorum güzel günler çok yakında (inşallah)
Amin.. Allah razıolsun allah inşallah hepimiz gönlüne göre cerîr ben yatayım yarın sınavım var hiç gides yok ama.... Napalıminşallah hersey dilediğin gibi olur,rabbim gönlüne göre versin..
amin ne sınavı ozur dıleyerek sorabılırmıyımAmin.. Allah razıolsun allah inşallah hepimiz gönlüne göre cerîr ben yatayım yarın sınavım var hiç gides yok ama.... Napalım
Ne özürü estağfurullah açık lise sınavım var pek çalışamadım ee bide gribim anlıcan hiç ümidim yokamin ne sınavı ozur dıleyerek sorabılırmıyım