Bilgece ile Sohbete ;)))

Canım abiminde karısınında yaptıklarını yazsam sayfalar yetmez işin içinden çıkamam anlatmaya gücüm yetmez.

Babam dediğim dedik sinirli despot biri hiç şefkatli olmadı bize karşı torunlarını çok sever o ayrı, ablamlar her sene yazın gelip kalırlardı bu yaz sadece düğüne gelip gidecekler çünkü babam açıkça demesede istemiyor gelmelerini

Hamile halimle ağlattığında saatlerce ağladım senin kızın benim biziz o değil sen ne biçim babasın diye haykırdım, eşime ulaşamadım annemgilin ev şehir dışında akşamın bir vakti çocuğum var karnım burnumda otobüse binip gidecek durumum yok, o kavganın üstüne eşimi bekledim o evde o kadar zordu ki ve eşime asla söylemedim hep bahane uydurdum gitmemek için sen git benim bulantım oluyor babam anneme kötü davranıyor hamile halimlee çekemiyorum sinirini dedim sonra işte bir bayram laf olsun diye konuştuk barıştık babamla ama asla eskisi gibi olamam.

Toplanıp konuşsak hepimizi, siler iyice abime karısına bel bağlar zannediyor ki yaşlanınca onlar bakacak hoş parası için bakarlar zaten.

Kardeşimin nişanlısında sevmediğimiz yönler yok mu var ama elbet onunda bizde sevmediği yönler vardır kim dört dörtlük, dünden beri aklıma geldikçe ağlamaklı oluyorum o kız ne kadar üzülüyordur kim bilir, evlenince babamın yüzüne bakmasa hakkı yani, hoş babamın da umurunda olmaz hiç.

Şunu da söyliyim kardeşimde candan ciğerden değil bize karşı ama olsun abimi kaybettik onu da kaybetmek istemiyoruz, anlamıyorum dört kız kardeş çok bağlıyız ama erkekler çok soğuk

A canim bak kendin demissin. Bence yaslaninca bize o bakacak diye mecburi iyi davraniyor gibi. Ah ah bu yaslilarimiz illa biri bize bakacak diye dusunmese ne olur ki. Off.
Canim yaa ne ladar dolusun ki haklisin da. Inan ne desem ne yapsam aklima hicbir seu gelmiyor. Babanin illa bir sebebi var ama nedir o sebep bilmiuorjm. Bunu öğrenmeniz lazim.

@Bilgece canım konunu kapattırmışsın:) bende boş ver diyecektim sen elinden geleni yapmışsın anlamayana uğraşma canını sıkma :)

Sağol canım bakalım ablamlarla konuşucaz yine belki buluruz bir çözüm

@Bilgece canım konunu kapattırmışsın:) bende boş ver diyecektim sen elinden geleni yapmışsın anlamayana uğraşma canını sıkma :)
evet canim kapattirdim. Herkes ayni seyi diyordu bosuna yer isgal etmesin dedim

Sağol canım bakalım ablamlarla konuşucaz yine belki buluruz bir çözüm
Insallah insallah bulursunhz bir cozum. Bulamazsani da bir sey demeyeceksiniz mecbur. Babaniza küs kalmayin ya. Ben cok uzuluyorum oyle seylere..

evet canim kapattirdim. Herkes ayni seyi diyordu bosuna yer isgal etmesin dedim

Insallah insallah bulursunhz bir cozum. Bulamazsani da bir sey demeyeceksiniz mecbur. Babaniza küs kalmayin ya. Ben cok uzuluyorum oyle seylere..
Canım küs değiliz bizde ölümlü dünya deyip sineye çekiyoruz yaptıklarını, annesi babası çocuklarına düşkün ilgili olanları görünce içim burkuluyor, ablamlarla hep konuşuyoruz diyoruz biz nasıl davranıyoruz çocuklarımıza birde anneme babama bak neyse

Bosver canim takma. Insallah baban o geline öyle davranmaz bir daha. Annene sordunuz mu? Belki biliyirdur iain gerçek yüzünü.

Biz çirkinler ölelim ya valla. Hatta cennete de almasınlar bizi zira görüntü kirliliği oluşur.

Canım kardeşin mutlu mu? Mutluysa akışına bırakacaksınız. Bunun başka yolu yok. Durumu çok güzel tarafsız özetlenmişsin.
Helâl olsun.
Baban sevmiyorsa sen sev. Şahsen çokta önemli değil kayınbabamın beni sevip sevmemesi.

Biz çirkinler ölelim ya valla. Hatta cennete de almasınlar bizi zira görüntü kirliliği oluşur.

Canım kardeşin mutlu mu? Mutluysa akışına bırakacaksınız. Bunun başka yolu yok. Durumu çok güzel tarafsız özetlenmişsin.
Helâl olsun.
Baban sevmiyorsa sen sev. Şahsen çokta önemli değil kayınbabamın beni sevip sevmemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…