- 9 Ocak 2015
- 19.217
- 79.841
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.921
Kızlar çok komik bişey yaptım az önce . Bata 4 gün var çamaşır suyuyla idrar testi yaptım. Köpürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok komik bişey yaptım az önce . Bata 4 gün var çamaşır suyuyla idrar testi yaptım. Köpürdü
Inşallah canım yaAyy o buhranlarI cok iyi bilirim. Insallah olursun hemen..
ohhh ohhh soğuk soğuk ne güzel olurdu şimdi içseeekEki Görüntüle 1537991 sodaya verdim kendi kızlar buyurmaz mısınız
canim sakin meyveli maden suyu icme sakin. Cok zararli. Sade ic. Ben hep sade içerim. .Eki Görüntüle 1537991 sodaya verdim kendi kızlar buyurmaz mısınız
ahhh ahhh insallah insallah.bugün yiğenlerimi ben banyo yaptırdım ve içimden allaha banada anne olmayı nasip et diye dua ettim ne kadar tatlı oluyorlar banyo yaptırırken öptüm kokladım habire
evet çok komikÇok komik dimi bende gülüyorum
ısırırırım gel yanıma
Canim regl Olmadan once ben de yapmistim benimki de cok kopurdu. Camasir suyu idrarla karisirsa kopurur çünkü idrardaki asitlerle etkilesim haline giriyoe.. ama inşallah hayirlisiyla gebesindir..
canim sakin meyveli maden suyu icme sakin. Cok zararli. Sade ic. Ben hep sade içerim. .
ahhh ahhh insallah insallah.
Isirsanaısırırırım gel yanıma
ohh ne guzel. Ben de daha vermedim. Bahar temizligi yapicam ya biraz daha bekliyorum@Bilgece Napiyim dizi izliyorum canım.. Halılarım bugün geldi, sevindirik oldum o nedenle..
Ay insallah olur canim insallah tutar. Hayirlisi olsun hic belli olmaz..Ya ben geçen aylardada yapıyrdum . Bu bi değişik oldu Mesela diğerleri köpürüp sönüyordu . Bu hiç sönmedi . Amaaan umut fakirin ekmeği işte
öptümIsirsana
Yaa zararli mi dunyam yikildi ne zarari var? Ben sade icemiyorumCanim regl Olmadan once ben de yapmistim benimki de cok kopurdu. Camasir suyu idrarla karisirsa kopurur çünkü idrardaki asitlerle etkilesim haline giriyoe.. ama inşallah hayirlisiyla gebesindir..
canim sakin meyveli maden suyu icme sakin. Cok zararli. Sade ic. Ben hep sade içerim. .
ahhh ahhh insallah insallah.
selam: )
bilgece neyin var kuzum geçmiş olsun?
bugün yiğenlerimi ben banyo yaptırdım ve içimden allaha banada anne olmayı nasip et diye dua ettim ne kadar tatlı oluyorlar banyo yaptırırken öptüm kokladım habire
Ya ben geçen aylardada yapıyrdum . Bu bi değişik oldu Mesela diğerleri köpürüp sönüyordu . Bu hiç sönmedi . Amaaan umut fakirin ekmeği işte
Biliyordum biliyorduuum
Merhaba meyracim. Sukur bi seyim yok ya. Azcik basim agriyor o kadar :
Yaa zararli mi dunyam yikildi ne zarari var? Ben sade icemiyorum