- 26 Şubat 2015
- 626
- 388
- 73
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.081
sonra 5 gün ara verip 7 gün daha yaptın mı15 gün canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonra 5 gün ara verip 7 gün daha yaptın mı15 gün canım..
sonra 5 gün ara verip 7 gün daha yaptın mı
Heheh Anladım :) ama ben geleli 1 hafta oldu olmadıBen uzak kaldım bir iki ay kadar o yüzden görmedim yazdığını canım :)
Ben de 22 yaşındayım mühendisim işe başladım bir aydır çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim.
Tek eksiğim bir eş adayıhayırlısıyla bulursam on numara olcam.
İnşallah kazanırsın canım bu sefer, hangi alandan hazırlanıyorsun hangi bölüm istiyorsun??
bak kuzum şimdi adetinin 2. günü başlıcaksın beyaz soğanı sabah aç ve gün karamadan aç karnına 4 e böl 2 bardak içme suyunu kaynayınca bölünmüş soğanı içine at sadece kahve kabuğunu soy 5 dkyı geçirme sakın kaynayınca ılımaya bırak ılşıyınca yavaş yavaş iç 15 gün boyunca böyle sonra 5 gün ara ver 7 gün daha iç ama o ay gebe kalma düşük olur çünkü Allah muhafaza
Yok canım.. Yanlış mı yapmışım acaba? :/
ne kadar karışık yazmışım önce su kaynasın kaynayınca soğanı at içine 5 dkka daha kaynasın 5 dkkayı geçirmeden ocaktan al ılıkken iç bn o ay bir adet oldum varya akıllara zararbak kuzum şimdi adetinin 2. günü başlıcaksın beyaz soğanı sabah aç ve gün karamadan aç karnına 4 e böl 2 bardak içme suyunu kaynayınca bölünmüş soğanı içine at sadece kahve kabuğunu soy 5 dkyı geçirme sakın kaynayınca ılımaya bırak ılşıyınca yavaş yavaş iç 15 gün boyunca böyle sonra 5 gün ara ver 7 gün daha iç ama o ay gebe kalma düşük olur çünkü Allah muhafaza
Hahaha olsun işte ya istiyorum çok aslında ama nasıl olacak bilmiyorum. Varsa şöyle hayırlı talipler beklerim![]()
SELAMUN ALEYKÜM... :)
HAYIRLI CUMALAR...
Merhabalar :) umarım herkes iyidir hoşdur
Ders çalışmaya başlamadan önce mesaj atayım dedim
Rabbim: Hastalara şifa,dertlilere deva,evlat hasreti cekenlere hayırlı evlatlar versin inşallah...
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...
Bilgece Abla yokken sohbete devam edin aksatmayın topiği hee![]()
![]()
Hahaha evde kalacağım bu gidişleHeheh Anladım :) ama ben geleli 1 hafta oldu olmadı
Oooo maşallah mühendis hanım
Abla mı diye hitap edeyim? :)
Ooo bu ne acele canım bilmeyende evde kalmıssın sanacak![]()
![]()
Yaşın daha genc,meslekte yenisin bir tadını al,mesleğinin maaşının keyfini cıkar oda elbet olur ins
Ayy ins yaa :) sözel mezunuyum ama tüm sınavlara gireceğim inşallah![]()
İstanbul'dayım canım, biri oldu ama tee 6 yıl önce lise bebe zamanlarımdaNerde yaşıyorsun canım? Kız nasıl hiç mi olmadı biri? Aşk güzel şey de tabi harama bulaşmadan, helal yoldan nasip etsin Rabbim...
Ne buyuruyor efendimiz:
" Birbirini sevenler için, nikâh kadar güzel bir şey yoktur."![]()
Ve aleykümselam canım, hayırlı cumalar. Allah zihin açıklığı versin...
Hahaha evde kalacağım bu gidişle
Bakalım inşallah devam ederim güzel gider..
İnşallah canım hepsinden gir sınava hayırlısı olsun hakkında inşallah..
İstanbul'dayım canım, biri oldu ama tee 6 yıl önce lise bebe zamanlarımda
Daha sonra da olmadı işte üniversite falan boş geçtim evet ben de istiyorum bu aralar, ciddi istediğim için de okul zamanında hiç bulaşmadım öyle işlere şimdi işi de buldum tek eksik o kaldı.. İnşallah hayırlı bir kısmet bulurum![]()
SelammmmSelam kızlar :)
Amin canımm,Allah kara gözlü, kara kaşlı, karakteri gibi kendi de yakışıklı, uzun boylu, kadın dilinden anlayan, kalbinde Allah korkusu olan, seni elinden tutup cennete götürecek bir eş nasip etsin, inşâAllah...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin amin amin...
nasılsın canımSelammmm))
nasılsın acizaneVe aleykümselam canım.![]()
İyiyim canım, sen nasılsın neler yapıyorsun?nasılsın canım
iyiyim şükür teşekkür ederimİyiyim canım, sen nasılsın neler yapıyorsun?
Amin canımm,
Ama o kara kaş kara göz'ü sarışın olarak değiştirelim![]()
Bir de boyu çok uzun olmasın, ben 1.55im çünkü![]()
görüntü bozukluğu olmasın
![]()