- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #10.061
amin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahh![]()
Sağol canım benim seninki gibi cadı bir kız istiyorum..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahh![]()
Hayırlı Cumalar... :) Merhaba Hoş GeldinizHayırlı sabahlar kızlar..
Dün yoğun bir gündü benim için..
Misafirim vardı kalabalıktı evim..
Buraya uğrayamadım..
Selamlar herkese..
Hayırlı cumalar...Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar...
Merhaba hayırlı cumalarMerhabalarr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, çok boşlamışım ben buraları yavvvv
Hehehe aminnnnGünaydın hanımlar yiyip yiyip hiç bir kaloriyi vücudunuzda depolamadiginiz bi gün hatta bi ömür diliyorum sizleresaygilar efenim
![]()
Merhabalar :) Ben çok şükür iyiyim siz nasılsınız? :)Günaydınlar, telefonum bozuldu dün sabah pc çok açamıyorum, herkes iyidir umarım:)
Sizinde cumanız mübarek olsunGünaydin kizlar
Hayirli, bereketli, bol duali cumalar![]()
Hahahah uyandırma tavsiyesine koptum vallaDaha iyi olmana sevindim
Esine böyle yap ->![]()
Bak nasil uyaniyor![]()
Geçmiş olsunn :/ inşallah kabızlıktan kurtulup rahata kavuşur bebişiniz...Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
Hehehe maşallah bilgece Ablaayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum![]()
Maşallah maşallahBaksana 1000 sayfayi devirdik vay beee nerelerden nerelere. Bi ara kapanmisti bile sevgili topigim.. ahh ahh
Hayırlu cumalarHayırlı Cumalar kızlar![]()
olur Allahın izniyle canım hemde çok daha tatlısı ve cadısı sen kalbini ferah tut canım o zmanı geldiğinde annesine çoktaaan sarılmış oluyor öyle bir anda gelir ki inanamazsın bile
Sağol canım benim seninki gibi cadı bir kız istiyorum..![]()
İstiyorum valla bir de aday olaydıEvlilik mi?
Tövbe bismillahsakın bana sorma
Dualarımdasınız.
İstiyorum valla bir de aday olaydı
Bilgece de arkamda hahaha![]()
Merhaba canım napıyosun nasılsınnn, tanışmadık senle biz sanırım :)Hayırlı Cumalar... :) Merhaba Hoş Geldiniz
Hayırlı cumalar...
Merhaba hayırlı cumalar
Hehehe aminnnn![]()
![]()
ağzınızdan bal damlıyor valla
ne güzel duanız öyle
![]()
![]()
Merhabalar :) Ben çok şükür iyiyim siz nasılsınız? :)
Sizinde cumanız mübarek olsun
Hahahah uyandırma tavsiyesine koptum valla![]()
![]()
Geçmiş olsunn :/ inşallah kabızlıktan kurtulup rahata kavuşur bebişiniz...
Hehehe maşallah bilgece AblaBenim o kadar yiğenim olsa valla isimlerini şaşırır, hatta unuturdum
Maşallah maşallah
Valla ben aranıza katılmadan önce mesajların sonuna doğru topiğe resmen ölü toprağ serpilmiş gibiydi anacımm
Geldiğimde topiğe uğur getiririm inşallah dedim.Aynen de öyle olduelim mi uğurlu geldi nee
Hayırlu cumalar![]()
merak etme canım bnm Alla saglık sıhhatle nasip eder tez amanda inşallah bilirim o iç sıkıntını bn çok derin yaşamıştım eşimle de aram iyi değildi o dönemde bebekte olmuyordu bir türlü öyle bir anda geldi ki kuzum ay gibi doğdu evimize gelişiyle sanada inşallah böyle güzel bir sürpriz olur en yakın zamanda inşallahh
Merhaba çok şükür iyiyim :)Merhaba canım napıyosun nasılsınnn, tanışmadık senle biz sanırım :)
Hahaha olsun işte ya istiyorum çok aslında ama nasıl olacak bilmiyorum. Varsa şöyle hayırlı talipler beklerimSaksı değilim ben...
Valla bak olursa bizden kız almak kolay olmayacak ona göre
Damaaaaat dedim mi iş biter.
sana takma diyemem insan ne kadar takmıycam dese de takıyor maalesef her kadının hayalidir herhalde anne olmak ama herşeyden önce duaların saglıklı ve hayırlı evlat için olsun canım gerisi olur Allahın izniyle bir de doktor ne diyor sorun neymiş pekidmira öperim öpmez miyim,, kız çocukları öyle fena oluyolar genelde.. oy yerimmm.. yer.. ben biraz deli severim çocukları, baştan söylim canım hoplayıp zıplatabilirim. :)
Şaka bir yana canım bir zamanı var demek ki, bu evrede ne hikayeler duydum. Yıllarca olmayanlar var. Misal bir komşumuzun 19 sene olmamıştı eşinden dolayı, (erkekten kaynaklı) hep üzülürdüm ona kaç kere tüp bebek denemişti, tutmamıştı. Ağlarken çok görmüştüm onu, şimdi düşünüyorum da hayat nasıl garip.. Bende 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum daha henüz tüp bebeğe gitmedim, ama bu evrede çok yıprandım.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Meğer ne zormuş.. Yaşadıktan sonra sindire sindire anlıyor insan.. Eşimin çok yakın bir arkadaşı, ailesi 15 sene beklemiş gelmesini.. 15 senenin üstüne bebek sahibi olmuşlar.. Bu hikayeleri duyunca, diyorum takmamalıyım kafama.. Benim prensesim/prensim de bir gün gelecek kucağıma
![]()
bu arada öp kuzum yersiniz birbirinizi çok cadı bnm kızçem çooookkkdmira öperim öpmez miyim,, kız çocukları öyle fena oluyolar genelde.. oy yerimmm.. yer.. ben biraz deli severim çocukları, baştan söylim canım hoplayıp zıplatabilirim. :)
Şaka bir yana canım bir zamanı var demek ki, bu evrede ne hikayeler duydum. Yıllarca olmayanlar var. Misal bir komşumuzun 19 sene olmamıştı eşinden dolayı, (erkekten kaynaklı) hep üzülürdüm ona kaç kere tüp bebek denemişti, tutmamıştı. En son tüp bebek denemesiyle 19 sene sonra bir oğlu oldu.. Nasıl sakınıyodu güneşten bile...Ağlarken çok görmüştüm onu, şimdi düşünüyorum da hayat nasıl garip.. Bende 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum daha henüz tüp bebeğe gitmedim, ama bu evrede çok yıprandım.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Meğer ne zormuş.. Yaşadıktan sonra sindire sindire anlıyor insan.. Eşimin çok yakın bir arkadaşı, ailesi 15 sene beklemiş gelmesini.. 15 senenin üstüne bebek sahibi olmuşlar.. Bu hikayeleri duyunca, diyorum takmamalıyım kafama.. Benim prensesim/prensim de bir gün gelecek kucağıma....
![]()
sana takma diyemem insan ne kadar takmıycam dese de takıyor maalesef her kadının hayalidir herhalde anne olmak ama herşeyden önce duaların saglıklı ve hayırlı evlat için olsun canım gerisi olur Allahın izniyle bir de doktor ne diyor sorun neymiş peki
Kabul olur inşallahHayırlı Cumalar... :) Merhaba Hoş Geldiniz
Hayırlı cumalar...
Merhaba hayırlı cumalar
Hehehe aminnnn![]()
![]()
ağzınızdan bal damlıyor valla
ne güzel duanız öyle
![]()
![]()
Merhabalar :) Ben çok şükür iyiyim siz nasılsınız? :)
Sizinde cumanız mübarek olsun
Hahahah uyandırma tavsiyesine koptum valla![]()
![]()
Geçmiş olsunn :/ inşallah kabızlıktan kurtulup rahata kavuşur bebişiniz...
Hehehe maşallah bilgece AblaBenim o kadar yiğenim olsa valla isimlerini şaşırır, hatta unuturdum
Maşallah maşallah
Valla ben aranıza katılmadan önce mesajların sonuna doğru topiğe resmen ölü toprağ serpilmiş gibiydi anacımm
Geldiğimde topiğe uğur getiririm inşallah dedim.Aynen de öyle olduelim mi uğurlu geldi nee
Hayırlu cumalar![]()
Ben uzak kaldım bir iki ay kadar o yüzden görmedim yazdığını canım :)Merhaba çok şükür iyiyim :)
Napıyım birazdan ders çalışacağım :)
Topiğe ilk yazdığımda kendimi tanıtmıştım ama karşılıklı tanışmak nasip olmadı
19 yaşında, üniversiteye tekrardan hazırlanan biriyim :)
soğan kürünü nasıl yaptın peki
Temelde çok büyük bir sıkıntı yok canım PKO var bende.. Eşimde birşey çıkmadı..
6 ay klomen tedavisi gördüm fayda sağlamadı.. Hsg çekilicem en son.. Sonra yine doktor değişikliği yapıcam.. Kafamda bir kaç yer var bakalım nasip.. Peşindeyim neler yapmıyorum ki soğan kürleri incir kürleri hayıt suyu arı sütü hepsini kullandım.. Doğal bir gebelik olsun diye.. İlaçla da denedik olmadı.. Öyle canım..