• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Hayırlı sabahlar kızlar..
Dün yoğun bir gündü benim için..
Misafirim vardı kalabalıktı evim..
Buraya uğrayamadım..
Selamlar herkese..
Hayırlı Cumalar... :) Merhaba Hoş Geldiniz :KK66:
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar...
Hayırlı cumalar... :KK66:

Merhabalarr hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar, çok boşlamışım ben buraları yavvvv
Merhaba hayırlı cumalar :KK66:

Günaydın hanımlar yiyip yiyip hiç bir kaloriyi vücudunuzda depolamadiginiz bi gün hatta bi ömür diliyorum sizlere :KK70: saygilar efenim :KK53:
Hehehe aminnnn :KK70: :KK70: :KK70: ağzınızdan bal damlıyor valla :p ne güzel duanız öyle :KK70: :KK70: :KK70:
Günaydınlar, telefonum bozuldu dün sabah pc çok açamıyorum, herkes iyidir umarım:)
Merhabalar :) Ben çok şükür iyiyim siz nasılsınız? :)
Günaydin kizlar :KK68:
Hayirli, bereketli, bol duali cumalar :KK60:
Sizinde cumanız mübarek olsun :KK66:
Daha iyi olmana sevindim :KK68:
Esine böyle yap ->
cildir.gif

Bak nasil uyaniyor :KK70:
Hahahah uyandırma tavsiyesine koptum valla :KK70: :KK70: :KK70:

Bende idare ediyorum minik oğlum hasta onunla ilgileniyorum şimdi sağlık ocağına götürücem, pek bir şey yapamıyorum o yüzden telde bozulunca giremedim siteye
Geçmiş olsunn :/ inşallah kabızlıktan kurtulup rahata kavuşur bebişiniz...

ayy yaaa kiyamam cok cok gecmis olsun canim. Kulak cubugunu zeytinyagina bandirip poposuna azicik degdirirsen kakasini yapar. 16 tane yegenim var da Allah bagislasin, onlardan biliyorum :KK70::KK70:
Hehehe maşallah bilgece Abla :KK70: Benim o kadar yiğenim olsa valla isimlerini şaşırır, hatta unuturdum :KK70:

Baksana 1000 sayfayi devirdik vay beee nerelerden nerelere. Bi ara kapanmisti bile sevgili topigim.. ahh ahh
Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:
Valla ben aranıza katılmadan önce mesajların sonuna doğru topiğe resmen ölü toprağ serpilmiş gibiydi anacımm:110:
Geldiğimde topiğe uğur getiririm inşallah dedim.Aynen de öyle oldu :KK70: elim mi uğurlu geldi nee:KK48::KK48::KK48:

Hayırlı Cumalar kızlar :KK37:
Hayırlu cumalar :KK66:

Hoşbulduk mero95 mero95 :)
İnşallah ben de o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım..
dmira dmira Elif mira nasıl bu arada?
Öpücüklerim hemen ulaşıyosa yine öpmek isterim.

:KK8:

Hehehe aminnnn :KK70: :KK70: :KK70: ağzınızdan bal damlıyor valla :p ne güzel duanız öyle :KK70: :KK70: :KK70:

Hehehe maşallah bilgece Abla :KK70: Benim o kadar yiğenim olsa valla isimlerini şaşırır, hatta unuturdum :KK70:

Valla ben aranıza katılmadan önce mesajların sonuna doğru topiğe resmen ölü toprağ serpilmiş gibiydi anacımm:110:
Geldiğimde topiğe uğur getiririm inşallah dedim.Aynen de öyle oldu :KK70: elim mi uğurlu geldi nee:KK48::KK48::KK48:

Merhaba canım napıyosun nasılsınnn, tanışmadık senle biz sanırım :)

Hoşbulduk mero95 mero95 :)
İnşallah ben de o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım..
dmira dmira Elif mira nasıl bu arada?
Öpücüklerim hemen ulaşıyosa yine öpmek isterim.

:KK8:
merak etme canım bnm Alla saglık sıhhatle nasip eder tez amanda inşallah bilirim o iç sıkıntını bn çok derin yaşamıştım eşimle de aram iyi değildi o dönemde bebekte olmuyordu bir türlü öyle bir anda geldi ki kuzum ay gibi doğdu evimize gelişiyle sanada inşallah böyle güzel bir sürpriz olur en yakın zamanda inşallahh
bu arada istediğin kadar öpersin teyzesi cadıdır ama idare edersin artık

Merhaba canım napıyosun nasılsınnn, tanışmadık senle biz sanırım :)
Merhaba çok şükür iyiyim :)
Napıyım birazdan ders çalışacağım :)
Topiğe ilk yazdığımda kendimi tanıtmıştım ama karşılıklı tanışmak nasip olmadı ;)
19 yaşında, üniversiteye tekrardan hazırlanan biriyim :)

dmira dmira öperim öpmez miyim,, kız çocukları öyle fena oluyolar genelde.. oy yerimmm.. yer.. ben biraz deli severim çocukları, baştan söylim canım hoplayıp zıplatabilirim. :) :KK73:

Şaka bir yana canım bir zamanı var demek ki, bu evrede ne hikayeler duydum. Yıllarca olmayanlar var. Misal bir komşumuzun 19 sene olmamıştı eşinden dolayı, (erkekten kaynaklı) hep üzülürdüm ona kaç kere tüp bebek denemişti, tutmamıştı. En son tüp bebek denemesiyle 19 sene sonra bir oğlu oldu.. Nasıl sakınıyodu güneşten bile...Ağlarken çok görmüştüm onu, şimdi düşünüyorum da hayat nasıl garip.. Bende 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum daha henüz tüp bebeğe gitmedim, ama bu evrede çok yıprandım.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Meğer ne zormuş.. Yaşadıktan sonra sindire sindire anlıyor insan.. Eşimin çok yakın bir arkadaşı, ailesi 15 sene beklemiş gelmesini.. 15 senenin üstüne bebek sahibi olmuşlar.. Bu hikayeleri duyunca, diyorum takmamalıyım kafama.. Benim prensesim/prensim de bir gün gelecek kucağıma....

:nazar::anneadayı:

SELAMUN ALEYKÜM... :)
HAYIRLI CUMALAR...
Merhabalar :) umarım herkes iyidir hoşdur ;)
Ders çalışmaya başlamadan önce mesaj atayım dedim ;)
Rabbim: Hastalara şifa,dertlilere deva,evlat hasreti cekenlere hayırlı evlatlar versin inşallah...
Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah...

Bilgece Abla yokken sohbete devam edin aksatmayın topiği hee :D ;)

dmira dmira öperim öpmez miyim,, kız çocukları öyle fena oluyolar genelde.. oy yerimmm.. yer.. ben biraz deli severim çocukları, baştan söylim canım hoplayıp zıplatabilirim. :) :KK73:

Şaka bir yana canım bir zamanı var demek ki, bu evrede ne hikayeler duydum. Yıllarca olmayanlar var. Misal bir komşumuzun 19 sene olmamıştı eşinden dolayı, (erkekten kaynaklı) hep üzülürdüm ona kaç kere tüp bebek denemişti, tutmamıştı. Ağlarken çok görmüştüm onu, şimdi düşünüyorum da hayat nasıl garip.. Bende 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum daha henüz tüp bebeğe gitmedim, ama bu evrede çok yıprandım.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Meğer ne zormuş.. Yaşadıktan sonra sindire sindire anlıyor insan.. Eşimin çok yakın bir arkadaşı, ailesi 15 sene beklemiş gelmesini.. 15 senenin üstüne bebek sahibi olmuşlar.. Bu hikayeleri duyunca, diyorum takmamalıyım kafama.. Benim prensesim/prensim de bir gün gelecek kucağıma

sana takma diyemem insan ne kadar takmıycam dese de takıyor maalesef her kadının hayalidir herhalde anne olmak ama herşeyden önce duaların saglıklı ve hayırlı evlat için olsun canım gerisi olur Allahın izniyle bir de doktor ne diyor sorun neymiş peki

Şaka bir yana canım bir zamanı var demek ki, bu evrede ne hikayeler duydum. Yıllarca olmayanlar var. Misal bir komşumuzun 19 sene olmamıştı eşinden dolayı, (erkekten kaynaklı) hep üzülürdüm ona kaç kere tüp bebek denemişti, tutmamıştı. En son tüp bebek denemesiyle 19 sene sonra bir oğlu oldu.. Nasıl sakınıyodu güneşten bile...Ağlarken çok görmüştüm onu, şimdi düşünüyorum da hayat nasıl garip.. Bende 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum daha henüz tüp bebeğe gitmedim, ama bu evrede çok yıprandım.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Meğer ne zormuş.. Yaşadıktan sonra sindire sindire anlıyor insan.. Eşimin çok yakın bir arkadaşı, ailesi 15 sene beklemiş gelmesini.. 15 senenin üstüne bebek sahibi olmuşlar.. Bu hikayeleri duyunca, diyorum takmamalıyım kafama.. Benim prensesim/prensim de bir gün gelecek kucağıma....

bu arada öp kuzum yersiniz birbirinizi çok cadı bnm kızçem çooookkk :KK71:

sana takma diyemem insan ne kadar takmıycam dese de takıyor maalesef her kadının hayalidir herhalde anne olmak ama herşeyden önce duaların saglıklı ve hayırlı evlat için olsun canım gerisi olur Allahın izniyle bir de doktor ne diyor sorun neymiş peki

Temelde çok büyük bir sıkıntı yok canım PKO var bende.. Eşimde birşey çıkmadı..
6 ay klomen tedavisi gördüm fayda sağlamadı.. Hsg çekilicem en son.. Sonra yine doktor değişikliği yapıcam.. Kafamda bir kaç yer var bakalım nasip.. Peşindeyim neler yapmıyorum ki soğan kürleri incir kürleri hayıt suyu arı sütü hepsini kullandım.. Doğal bir gebelik olsun diye.. İlaçla da denedik olmadı.. Öyle canım..

Kabul olur inşallah :KK19:

Merhaba çok şükür iyiyim :)
Napıyım birazdan ders çalışacağım :)
Topiğe ilk yazdığımda kendimi tanıtmıştım ama karşılıklı tanışmak nasip olmadı ;)
19 yaşında, üniversiteye tekrardan hazırlanan biriyim :)
Ben uzak kaldım bir iki ay kadar o yüzden görmedim yazdığını canım :)
Ben de 22 yaşındayım mühendisim işe başladım bir aydır çalışıyorum aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim.
Tek eksiğim bir eş adayı :D hayırlısıyla bulursam on numara olcam.

İnşallah kazanırsın canım bu sefer, hangi alandan hazırlanıyorsun hangi bölüm istiyorsun??

Temelde çok büyük bir sıkıntı yok canım PKO var bende.. Eşimde birşey çıkmadı..
6 ay klomen tedavisi gördüm fayda sağlamadı.. Hsg çekilicem en son.. Sonra yine doktor değişikliği yapıcam.. Kafamda bir kaç yer var bakalım nasip.. Peşindeyim neler yapmıyorum ki soğan kürleri incir kürleri hayıt suyu arı sütü hepsini kullandım.. Doğal bir gebelik olsun diye.. İlaçla da denedik olmadı.. Öyle canım..
soğan kürünü nasıl yaptın peki

Back
X