- 17 Nisan 2012
- 30.413
- 65.399
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Buyur canim sana da sahlep gonderiyorum. Afiyet olsunsana da hayırlı cumalar dombik ne çay tutkunusun sen öyle
salep iste salep bu havada iyi gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur canim sana da sahlep gonderiyorum. Afiyet olsunsana da hayırlı cumalar dombik ne çay tutkunusun sen öyle
salep iste salep bu havada iyi gider
Buyur canim sana da sahlep gonderiyorum. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 1367517
oooh mis ellerine sağlık canım
Vay anasini. Hayirli cumalar canim. Bu karadeniz mi yoksa ben mi yanlis görüyorum? Cok guzel. cennet gibi yerde yasiyorsun vesselam..Eki Görüntüle 1367518 Hayırlı cumalar nasılsın
Vay anasini. Hayirli cumalar canim. Bu karadeniz mi yoksa ben mi yanlis görüyorum? Cok guzel. cennet gibi yerde yasiyorsun vesselam..
Yanlış görmüyorsun canım evet Karadeniz burası
amaaa ben artık istanbulda yaşıyorum bi iş için geldim gidiciyim
Abla avrupada mısın, anadoluda mı?Öyle mi? Istanbulda çok güzel ama. Ben Istanbul dışında bir yerde yasayabilecegime inanamiyorum. Alisirsin ya bizim de Marmaramiz var yani
Öyle mi? Istanbulda çok güzel ama. Ben Istanbul dışında bir yerde yasayabilecegime inanamiyorum. Alisirsin ya bizim de Marmaramiz var yani
Ayy canım çekti yaa ellerinize sağlıkİkramlarda benden olsun o zaman :))
Afiyet olsuun..Ayy canım çekti yaa ellerinize sağlık
Afiyet olsuun..
Sana pancar çorbası gönderelim olma mı? :)
Anamm karadenizli değil miydin sen ?Teşekkür ederim hiç yemedim tadını bilmiyorum ki
Evet ama annem bura kızı değil pek yöresele alışamadıkAnamm karadenizli değil miydin sen ?
Hııı...Evet ama annem bura kızı değil pek yöresele alışamadık
Ama buranın haslamasina turşusuna sarmasina bayılırım
Hııı...
ah o turşulara ben de bayılırım.. Kim sevmezzz :))
Bizim karadenizli olan baba tarafı :) ama arada bir giderizSiz nerelisiniz