65 kiloyum ve 15 Kilo vermem gerekiyorben okuyorum yazıklarınışuan ki kilon kaç? spor yapıyor musun? hedefin kaç?
65 fena bi kilo degil aslında. tabi fazla ama öyle aman aman fazlalık yok tabii boyuna da bağlı..benim de vermem gereken 10-12 kg var ama iradem zayıf65 kiloyum ve 15 Kilo vermem gerekiyorevet egzersiz yapıyorum Superslowzone diye bir yöntem var ona başladım. Ayrıca da her sabah yürüyorum inşallah kısa sürede eski halime döneceğim
Bence birbirimizi motive edebiliriz boyum 1.60 benim ve evlenmeden önce 50 kiloyum tekrar eskisi gibi olmak istiyorum65 fena bi kilo degil aslında. tabi fazla ama öyle aman aman fazlalık yok tabii boyuna da bağlı..benim de vermem gereken 10-12 kg var ama iradem zayıf
devam ediyormusun canım ?Bence birbirimizi motive edebiliriz boyum 1.60 benim ve evlenmeden önce 50 kiloyum tekrar eskisi gibi olmak istiyorum
Mrb canım çok güzel bir formülum var günde 1 kg veriyorsun ben bu bin 100 kg dan 12 kg verdim verdikcede insan dahada motive oluyor istersen beklerimMerhaba arkadaşlar,
Ben değişmeye karar verdim... Evlendigimden beri 15 Kilo aldım ve kendimi çok mutsuz hissediyorum.Güzel giyinemiyorum rahat ve hızlı hareket edemiyorum ve kendimi beğenmiyorum.Bu farkındalık ile bugün burda 15 Kilo verme surecimi sizlerin de takibi ve desteği ile baslatiyorum.Her gün buraya yazarak motive olmaya çalışıcagim... Evet değişim başlasın o halde ☺☺☺
Mrb canım çok güzel bir görünüm var günde 1 kg veriyorsun ben bu bin 100 kg dan 12 kg verdim verdikcede insan dahada motive oluyor istersen beklerim
23 yaşındayımm.. 27 gün önce doğum yaptım.. 63 ile hamile kaldm. 77 ile doğuma girdim. Şuan 65 kiloyum. Boyum 165. Hedefm 53 olmak. Bene sizlerleym.. malum yemem grekiyor süt için bol yeşillk sebze yiyeceğm ve egzersiz günlüğümü paylaşırım :)65 kiloyum ve 15 Kilo vermem gerekiyorevet egzersiz yapıyorum Superslowzone diye bir yöntem var ona başladım. Ayrıca da her sabah yürüyorum inşallah kısa sürede eski halime döneceğim
Canım çok güzel garintide veriyorum kendim uyguladim birçok kisiyede verdim isteyen varsa yağda goruselim23 yaşındayımm.. 27 gün önce doğum yaptım.. 63 ile hamile kaldm. 77 ile doğuma girdim. Şuan 65 kiloyum. Boyum 165. Hedefm 53 olmak. Bene sizlerleym.. malum yemem grekiyor süt için bol yeşillk sebze yiyeceğm ve egzersiz günlüğümü paylaşırım :)
Kilo vermek istedikce aldım yemedigim ilaç kalmadi ama verecegime aldım onceden aktardım evlendikten sonra bıraktım kendi arastirmalarim üzerine bir karışım bitki çayı ve ogunlerin yerine yiyebileceğimiz ve tok tutacak birsey buldum ben bu formülü kime verdiysem o kişiler memnun kalıp yeni kişileri getirdi bana sende istersen bir dene pişman olmassin
Ne oldugunu soyluyemiyorum istersen kargoyla gonderiyorumevet nedir o acaba ?
mesaj attım bir bakarmısın ?Ne oldugunu soyluyemiyorum istersen kargoyla gonderiyorum
Ne oldugunu soyluyemiyorum istersen kargoyla gonderiyorum
Reklam içerikli birde bana mesaj atmışsınız bence yanlış kişiye atmışsınNe oldugunu soyluyemiyorum istersen kargoyla gonderiyorum
Bu tarz şeylere inanıyor musuntamamda bu karışımın içinde ne var onu bilmeden nasıl alıcaz ?