Bilge ile Değişim Başlasın...

Honey32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
88
18
40
Merhaba arkadaşlar,
Ben değişmeye karar verdim... Evlendigimden beri 15 Kilo aldım ve kendimi çok mutsuz hissediyorum.Güzel giyinemiyorum rahat ve hızlı hareket edemiyorum ve kendimi beğenmiyorum.Bu farkındalık ile bugün burda 15 Kilo verme surecimi sizlerin de takibi ve desteği ile baslatiyorum.Her gün buraya yazarak motive olmaya çalışıcagim... Evet değişim başlasın o halde ☺☺☺

Kimler benimle bu değişime var lütfen birbirimize destek olalım ben basarcagum suan kendime yarın için yiyeceğim sağlıklı yemekleri hazırlıyorum yaşasın değişim yaşasın kararlılık

Evet bugün ilk günümu bana karşılık veren vedestek olan hiçbir kadınlar klübü üyesi olmadı. ilk gün nasıl geçti peki
Sabah gün boyu yiyeceğim yemeklerimı yanıma aldım
Özel kaplar hazırladım ve öğünleri çok sağlıklı geçirdim ilk gün harika geçti harija:)

Arkadaşlar merhaba bugün kendimi çok iyi hissediyorum diyetin uydum egzersizimi yaptım ve vücudum ödemi gitti bol su içiyorum...

ben okuyorum yazıklarını şuan ki kilon kaç? spor yapıyor musun? hedefin kaç?
65 kiloyum ve 15 Kilo vermem gerekiyor evet egzersiz yapıyorum Superslowzone diye bir yöntem var ona başladım. Ayrıca da her sabah yürüyorum inşallah kısa sürede eski halime döneceğim

65 kiloyum ve 15 Kilo vermem gerekiyor evet egzersiz yapıyorum Superslowzone diye bir yöntem var ona başladım. Ayrıca da her sabah yürüyorum inşallah kısa sürede eski halime döneceğim
65 fena bi kilo degil aslında. tabi fazla ama öyle aman aman fazlalık yok tabii boyuna da bağlı..benim de vermem gereken 10-12 kg var ama iradem zayıf

65 fena bi kilo degil aslında. tabi fazla ama öyle aman aman fazlalık yok tabii boyuna da bağlı..benim de vermem gereken 10-12 kg var ama iradem zayıf
Bence birbirimizi motive edebiliriz boyum 1.60 benim ve evlenmeden önce 50 kiloyum tekrar eskisi gibi olmak istiyorum

Mrb canım çok güzel bir formülum var günde 1 kg veriyorsun ben bu bin 100 kg dan 12 kg verdim verdikcede insan dahada motive oluyor istersen beklerim

23 yaşındayımm.. 27 gün önce doğum yaptım.. 63 ile hamile kaldm. 77 ile doğuma girdim. Şuan 65 kiloyum. Boyum 165. Hedefm 53 olmak. Bene sizlerleym.. malum yemem grekiyor süt için bol yeşillk sebze yiyeceğm ve egzersiz günlüğümü paylaşırım :)

Kilo vermek istedikce aldım yemedigim ilaç kalmadi ama verecegime aldım onceden aktardım evlendikten sonra bıraktım kendi arastirmalarim üzerine bir karışım bitki çayı ve ogunlerin yerine yiyebileceğimiz ve tok tutacak birsey buldum ben bu formülü kime verdiysem o kişiler memnun kalıp yeni kişileri getirdi bana sende istersen bir dene pişman olmassin

Canım çok güzel garintide veriyorum kendim uyguladim birçok kisiyede verdim isteyen varsa yağda goruselim

evet nedir o acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…