Merhabalar, ben 7 yıllık evliyim kayinbabamin istanbulda ayakkabı dükkanı var esimle beraber bakiyolar yıllardır. Kaynım bu zamana kadar hic çalışmamış hep gezmiş çalışan yardim eden hep eşim olmus. Şimdi kaynimda kendisine kredi çekerek dükkan açtı evlenecek mecbur kaldi çalışmaya. Düğünüme evime kimse karışmasın biz herseyi kızla kendimiz yapacağız diyor bileziklerinide ben kendim alacağım diyor. Zamaninda dukkan borcu oldugu icin dugunde taktıkları bileziklerimi istemislerdi vermistim. Kaynanamda kaynima sen herseyi kendin yapiyorsan dükkana kostebegin kattigi bilezikleri saymiyoruz hic takmamisiz gibi olsun diyor. Kayinbabamin borcu olduğunda eşimle birikimimiz olan paradan verdik destek olmak için borçlar bittiginde ben emekliyim zaten bu dükkan size kalacak diyor. O dükkan kaynimla ortak olacak ben bileziklerimi verdim üzerine yine birikimimizi verdik biz ona dükkandan payına düşen kismida verecegiz kendisine ait baska bir dukkani oldugu icin. işin içinden çıkamıyoruz. Düğünde takılan bileziklerim sırf kaynımın kendi geliri var alim gücü var haksızlık olmasin ona yapmadık diye takılmamış sayilabilirmi?