Uzay yolu set hangisi oluyorMerhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
Eki Görüntüle 3563919
O kadarına gücü yetmez bilmiyorum kiYatırım İcin kesinlikle bilezik .ama anladıgım kadarıyla siz takacaksınız ama bilezik olsun kolunuzda derim hem bilezik hem set olmaz mı :)
Şu ortadaki zincir halka varya o işte :) fotoğrafı kırpamadım öyle koymak zorunda kaldımUzay yolu set hangisi oluyor
5 tane bilezik takacaklardı normalde bende onun yerine bu seti tercih etmek istiyorum da söylemedim henüz bilmiyorum ne yapsamKaç para bu, pardon kaç bileziğe eşit bu
Eğer bi limitiniz yoksa tabi alınabilir ama bi bilezik parası değildir daha fazladır. Ömürlük şık bi set bence güzelMerhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
Eki Görüntüle 3563919
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederimEğer bi limitiniz yoksa tabi alınabilir ama bi bilezik parası değildir daha fazladır. Ömürlük şık bi set bence güzel
Genelde 100 gram....Kaç para bu, pardon kaç bileziğe eşit bu
Kız bunun neresi sadeŞu ortadaki zincir halka varya o işte :) fotoğrafı kırpamadım öyle koymak zorunda kaldım
Bence bu set 5 bilezik etmez :) maddi olarak gücümüz yerinde, altının değeri değil takının güzelliği önemli benim için diyorsanız tabi ki olur. Ama ben olsam tercih etmem.5 tane bilezik takacaklardı normalde bende onun yerine bu seti tercih etmek istiyorum da söylemedim henüz bilmiyorum ne yapsam
sade anlayisiniz mimar selimle kapisirben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor..
Eki Görüntüle 3563919
Bilezikten bileziğe değişir.Kaç para bu, pardon kaç bileziğe eşit bu
24 ayar set var mı?Seti 24 ayar aldıracaksanız belki ama öbür türlü taksınlar bileziklerini sen sonra gider sete kendın bakarsın kafana yatarsa değiştirirsin ama bilezik daha mantıklı
Yok işte özel yapım belki ama oda sağlam olmaz eğilir büzülür . 22 ayara kadar yapılıyor . Ama bileziği ayarı yüksek alırsa daha kârlı olur kendısı konu sahıbının24 ayar set var mı?
Ediyor 90 100 gramdan aşağı değillerBence bu set 5 bilezik etmez :) maddi olarak gücümüz yerinde, altının değeri değil takının güzelliği önemli benim için diyorsanız tabi ki olur. Ama ben olsam tercih etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?