Bilezik yerine halkalı set!!!

Neptunex

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
167
39
13
25
Merhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
1000325068.webp

Yatırım İcin kesinlikle bilezik .ama anladıgım kadarıyla siz takacaksınız ama bilezik olsun kolunuzda derim hem bilezik hem set olmaz mı :)

Merhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
Eki Görüntüle 3563919
Uzay yolu set hangisi oluyor 😁

Eki Görüntüle 3563919
Eğer bi limitiniz yoksa tabi alınabilir ama bi bilezik parası değildir daha fazladır. Ömürlük şık bi set bence güzel

Kendi ailene söyle düğün hediyesi alsınlar. bunlar pahalı ve bozdurunca değersiz alınmaz bilezik yerine. Ben tam tersini yaptım böyle setleri şık bulmuyorum kayınpederime istemiyorum almayın takmam dedim onlar da fazla bilezik takmıştı. Ekstra set almıyorlar mı zaten nişanda

Şu ortadaki zincir halka varya o işte :) fotoğrafı kırpamadım öyle koymak zorunda kaldım
Kız bunun neresi sade😁 eğer sen bunu istiyorsan ve karşı tarafi maddi olarak yormayacak ise istedigini söylersin. Nişanlın ile konuş. normalde takacaklari ile bunun arasında ne kadar fark var

5 tane bilezik takacaklardı normalde bende onun yerine bu seti tercih etmek istiyorum da söylemedim henüz bilmiyorum ne yapsam
Bence bu set 5 bilezik etmez :) maddi olarak gücümüz yerinde, altının değeri değil takının güzelliği önemli benim için diyorsanız tabi ki olur. Ama ben olsam tercih etmem.

Bilezik takmadan taki merasimi gecmek istemezler siz bilezik olarak alin evlendikten sonra kuyumcuya gidin bu setle takas edin fazla tutarsa siz verirsiniz ustunu az tutarsa ceyrek veya tama tamamlarsiniz

ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor..
Eki Görüntüle 3563919
sade anlayisiniz mimar selimle kapisir

konuya gelince fiyat olarak denkse isteyin tabii ki ne olacak. siradan bir sey alacagina sevecegin bir sey alir

Seti 24 ayar aldıracaksanız belki ama öbür türlü taksınlar bileziklerini sen sonra gider sete kendın bakarsın kafana yatarsa değiştirirsin ama bilezik daha mantıklı

Bence bu set 5 bilezik etmez :) maddi olarak gücümüz yerinde, altının değeri değil takının güzelliği önemli benim için diyorsanız tabi ki olur. Ama ben olsam tercih etmem.
Ediyor 90 100 gramdan aşağı değiller

Back
X