Şimdi koydumResim çıkmamış ama 5 gr bilezik çok ince olmalı
Kuyumcu cok uzak yaHiç dokunma kuyumcuya götür yarın. Önce bileziklerde sıkıntı olur zaten. Almadan önce kuyumcuya iyice sormak lazım. Eğilir mi sıkıntı olur mu diye
Evet işçilik alınır ama değmez. Takı olarak kullanacaksanız uygun zamanda bozdurup üzerine ekleyin ve minimum 10g alın.Kuyumcu cok uzak ya
Simdi msj atti o düzelmez kullanmayacaksanız öyle dursun kullanacaksanız yeniden yaptırmamız lazım diyor para da mi alacak simdi
Evet işçilik alınır ama değmez. Takı olarak kullanacaksanız uygun zamanda bozdurup üzerine ekleyin ve minimum 10g alın.
50 tl dedi, peki bu sekilde başka kuyumcuya bozdurabilir miyim. Takmak istiyordum en iyisi bozdurup dediğiniz gibi yapmakİnce olduğu için kırılması normal. Bunlar takı amaçlı kullanılmıyor. Sizden işçilik alırlar muhtemelen.
Çok teşekkür ederim5 gr bilezik olmaz ki olsada çok çok ince olur ve kivrilir , kırılır . Geçmiş olsun kuyumcu işçilik parası alır.
Başka kuyumcu da alır tabiki. Bir-kac yere sorup bozdurdun daha sonra üzerine ekleyip gr daha fazla olanı alın. Ya da kalın bileklik falan alın.Çok teşekkür ederim
Peki ben 1.350 tlye aldım kuyumcu düzeltirirsek 50 tl dedi.
Ama bu sekilde baska kuyumcuya bozdursam almazmı acaba
Zaten 1350tl ye aldığınız bileziği aynı fiyata bozduramazsınız. Size satışı 1350tl ise sizden alışı 1200tl olur örneğin. Bu yüzden ya altın fiyatlarında artış olmasını bekleyip satacak üzerine ekleyeceksiniz ya da size 50tl ye düzeltirim dediyse onu ödeyip yaptıracaksınız. Ancak yaptırsanız da yine yamulur. Ben hediyelik yaptıracaktım beş altı ay kadar önce. Niyetim 6-7g takmaktı. Kuyumcuda denedim takarken elimde kalacak diye korktum. Kuyumcu bunu alırsam kurdeleye iliştirmemi söylemişti.Çok teşekkür ederim
Peki ben 1.350 tlye aldım kuyumcu düzeltirirsek 50 tl dedi.
Ama bu sekilde baska kuyumcuya bozdursam almazmı acaba
Aynen ya öyleymiş cidden .. kullanma demişti banada kullanmazsan 1350 ye alirim tekrar geri demişti..Zaten 1350tl ye aldığınız bileziği aynı fiyata bozduramazsınız. Size satışı 1350tl ise sizden alışı 1200tl olur örneğin. Bu yüzden ya altın fiyatlarında artış olmasını bekleyip satacak üzerine ekleyeceksiniz ya da size 50tl ye düzeltirim dediyse onu ödeyip yaptıracaksınız. Ancak yaptırsanız da yine yamulur. Ben hediyelik yaptıracaktım beş altı ay kadar önce. Niyetim 6-7g takmaktı. Kuyumcuda denedim takarken elimde kalacak diye korktum. Kuyumcu bunu alırsam kurdeleye iliştirmemi söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?