Bilerek, dikkat çekmek için mi yapıyor?

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
668
219
30
Önceki konularımda da bahsetmiştim buluştuğum kişiden 3 gün önce 2. kez görüştüm kendisiyle kendisinin teklifi sonucunda. Buluşma sırasında sohbetimiz gayet iyiydi doğa gezisi yapacagından bahsetti beni de davet etti. Hatta konu ehliyetten açılınca ehliyetm oldugunu söyledim fakat araba kullanmayı hala bilmediğimi söyleyince beraber pratik yapabileceğimiz vs. söyledi. Daha sonra eve gittiğimde 1. buluşmada mesaj attığı halde bu kez mesaj falan atmadı instaya attığım fotomu beğendi storylerimi izledi. Ama işin ilginci dünden bu yana attığım insta storlerime 1 gün önceye kadar hemen bakan adam şimdi saatler sonra bakmaya başladı tuhaflıksa 4 tane foto atmıştım taksit taksit önce bitine baktı ardından diğerine en son attığıma ise bakmadı kasti olarak yaptığını düşünüyorum bunu amacı dikkatimi çekmek ki başardı da. Mesaj atmadım diye beklentisi var sanırım ki ben ondan mesaj bekledim. Bir de kendisi böyle yapınca ben de onun ne hikmetse gece ikide attığı fotosuna açıp bakmadım ki story atan biri de değildi kendisi doğru düzgün benim tepkimi ölçmek için mi diye düşündüm bu saçma sapan hareketler bilemedim sizce?

Onun atması gerektiğini düşünüyorum bukuşma teklifi eden o ve ben de buluştum eve geçtiğinde en azından centilmenlik yaparak ilk buluşmada oldugu gübi yazabilirdi fakat yazmadı açıkcası kötü hissettim

Bu tur seylere takilmak yerine yüz yüzeyken size nasil davrandigina bakin.

Sosyal medyayi ne kadar omemsiyoruz.Belki de ben kullanmadigim icindir bilemiyorum ama yok storymi izledi yok fotografima bakmadi vs. cok sacma geliyor bana.

Bence bu bir ölcüt olmasin sizin icin de.

Tabiki de bir ölçüt değil ama kendisiyle birebir bir iletişim pek olmadıgı için bir de ilk kez böyle yaptıgı için tuhaf geldi bu davranışı

Ama siz etkilendiyseniz yada 3. bulusnayi dusunuyorsaniz yazmalisiniz bence. 2 kere bulusma teklif etmis. Ilk mesajida atmis. E surekli takip de ediyor. Sinyalde veriyor. O yazdi bu yazdiya takilmayin bence

Off atamam kendime haksızlık etmiş hissedeceğim atması gerekirdi atar mı acaba o madem taktik yapıyor böyle

Telefonu az çeken bir yerde story e fotoğraflar zor yükleniyordur, sabırsız davranıp geçiyordur vs...
Ne kadar sıkı takip etmişsiniz neye baktı neye bakmadı.

İnstagramda çok az arkadaşım haliyle belli oluyor bakanlar net şekilde bu arkadaş da böyle davranmazdı küçük hinlikler dikkat çekmek amaçlı yapabilecegni düşündüğüm için dikattmi çekt ce buraya sormak istedim

Ve 2 üç saat arayla baktı fotolara en sonuncusunu da hiç amamış mesela daha evvel rast gelmedim böyle yapmasına mesaj mı veriyor diye düşündüm

Attı atmadı diye strateji yapmayın, atın mesaj gitsin ne var. Duygulara bu kadar set çekmeyin, üzülürsünüz sonra. Sosyal medyayı da bu kadar önemsemeyin

sosyal medyaya bu kadar anlam yuklemek :/ saat saat takip etmek? Cidden yapmayin... merak ediyosaniz selam verin yazin iki satir bir sey.

Attı atmadı diye strateji yapmayın, atın mesaj gitsin ne var. Duygulara bu kadar set çekmeyin, üzülürsünüz sonra. Sosyal medyayı da bu kadar önemsemeyin
Kendisiyle sosyal meya aracılığyla tanıştık yani buluşma teklifi oradan etti . Ve ikinci buluşmadan sonra hseeketlerinde lan bu değişiklik bende zcaba benden mesaj mı bekliyor sorusunu akla getirdi. Ama ben kenfidin atmış olması gerejtiğini düşünüyrm 4 5 gün üst üste yazıp iltifat edip diğer günler hiç yazmamak ilgi göstermemk bana sanimiyetsiz geliyor.

Yaşı kaç ya bu insanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…