Ama siz etkilendiyseniz yada 3. bulusnayi dusunuyorsaniz yazmalisiniz bence. 2 kere bulusma teklif etmis. Ilk mesajida atmis. E surekli takip de ediyor. Sinyalde veriyor. O yazdi bu yazdiya takilmayin benceOnun atması gerektiğini düşünüyorum bukuşma teklifi eden o ve ben de buluştum eve geçtiğinde en azından centilmenlik yaparak ilk buluşmada oldugu gübi yazabilirdi fakat yazmadı açıkcası kötü hissettim
Ve 2 üç saat arayla baktı fotolara en sonuncusunu da hiç amamış mesela daha evvel rast gelmedim böyle yapmasına mesaj mı veriyor diye düşündümİnstagramda çok az arkadaşım haliyle belli oluyor bakanlar net şekilde bu arkadaş da böyle davranmazdı küçük hinlikler dikkat çekmek amaçlı yapabilecegni düşündüğüm için dikattmi çekt ce buraya sormak istedim
Kendisiyle sosyal meya aracılığyla tanıştık yani buluşma teklifi oradan etti . Ve ikinci buluşmadan sonra hseeketlerinde lan bu değişiklik bende zcaba benden mesaj mı bekliyor sorusunu akla getirdi. Ama ben kenfidin atmış olması gerejtiğini düşünüyrm 4 5 gün üst üste yazıp iltifat edip diğer günler hiç yazmamak ilgi göstermemk bana sanimiyetsiz geliyor.Attı atmadı diye strateji yapmayın, atın mesaj gitsin ne var. Duygulara bu kadar set çekmeyin, üzülürsünüz sonra. Sosyal medyayı da bu kadar önemsemeyin
İlk buluşmadan sınra mesaj attı . daha sınrasında da whatsappdan yazdı.burada bahsettiğim 2.buluşmadan sonra olanlarinstagram hakkinda bi sey diyemem fakat ilk bulusmadan sonra aramadiysa bi daha bence de aramayin.
ben olabiluğğğ diyorum sayın xOlabiluug,olmayadabilugg
him o zaman da arama benceİlk buluşmadan sınra mesaj attı . daha sınrasında da whatsappdan yazdı.burada bahsettiğim 2.buluşmadan sonra olanlar
Değil mi yani bukuşmadan sonra atması gerekirdi yine bi şekilde 3 gündür tık yok rezillik yanihim o zaman da arama bence