Bilenlerin acil yardımına ihtiyacım var

CocoParisien

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
1.464
3.476
27
Arkadaşlar Instagram hesabım çalındı. Çalan ş...siz e-posta, telefon no ve şifreyi değiştirmiş. Facebook bağlantısını da kaldırmış. Normalde telefon veya e-postaya doğrulama kodu isterken buraya erişimim yok gibi bir seçenek çıkar ama bende çıkmıyor. Instagram Destek bölümünde bunlardan başka bir şey yazmıyor. help@instagram.com adresine İngilizce e-mail gönderdim ama bakan olur mu bilmiyorum.

Sosyal medyayla ilgili olan, bilgisi olan, tavsiye verebilecek olan varsa lütfen yazın. Biliyorum konu topic dışı ama iş için kullandığım bir hesap, bu yüzden benim için çok önemli ve bir an önce geri almam lazım. 🥺

Facebook bağlantınız var mı?

Son düzenleme:
Facebook sizden elinizde kullanıcı adınız yazılı bir kağıt tutarken selfie ister büyük ihtimalle. Ama her şeyi değiştirdiyse durum biraz sıkıntılı spam attırıp kapattırın olmazsa. Hesap çalan kişilerin çoğu geri para isteyerek hesabı size veriyorlar ticarete dökmüşler bu işi.
Selfieyi yaptım. İki aşamalı doğrulama kalktı sadece. Bu e-postaya/telefona erişimim yok seçeneği nereye gitti bilmiyorum.

E sen hani girmeyecektin bi daha foruma?
KK böyle bir yer işte böceğim. Ne seninle ne de sensiz hesabı :KK50:

Konusu kapanmış yazamadım, hayır bir de bizi eleştirmiş ama geçenlerde depresyon diye konu açmıştı. Konusunda atom fiziğinden falan da bahsettiğini hatırlamıyorum :KK51:

Arkadaşlar Instagram hesabım çalındı. Çalan ş...siz e-posta, telefon no ve şifreyi değiştirmiş. Facebook bağlantısını da kaldırmış. Normalde telefon veya e-postaya doğrulama kodu isterken buraya erişimim yok gibi bir seçenek çıkar ama bende çıkmıyor. Instagram Destek bölümünde bunlardan başka bir şey yazmıyor. help@instagram.com adresine İngilizce e-mail gönderdim ama bakan olur mu bilmiyorum.

Sosyal medyayla ilgili olan, bilgisi olan, tavsiye verebilecek olan varsa lütfen yazın. Biliyorum konu topic dışı ama iş için kullandığım bir hesap, bu yüzden benim için çok önemli ve bir an önce geri almam lazım. 🥺
2 adımlı doğrulama kodu ile koruma yöntemi vardı. Sizde aktif değil miydi ki o? 😔

Bu durumu yaşayan aslında ınstagramda bile takipleşmediğimiz birisi oldu. ..cep telefonunun rehberindeki herkese durumu bildiren mesaj attı çünkü hesabınızı çalan bu kişi bu hesapla iş için iletişimde olduğunuz kişilere uygunsuz veya dolandırıcılık amaçlı mesajlar atabilir.

Son düzenleme:
X