• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilenlere danışmak istedim

valla onun cevabını veremiycem yüzünde ve kollarında azalacağına kalınlaşmıştı bende o yüzden yaptırmasım sarartıyorum sadece ama bi kuaföre sorsan daha detaylı bilgi alabilirsin
canım benim kuaför para gelsin yeter ki diye inceltiyo mutlaka yaptır der :)

[QUOTe, post: 45760230, member: 642576"]Hayir jilet vurulmuyor daha doğrusu doğru yerde yaptırırsan faydasını gorursun ipl harici jilet vurulmasini uzmanlarda tavsiye etmiyor çok gerekli görürsen makasla kisaltabilirsin[/QUOTE]
yok zaten uzun değil çok şükür, ama şey diye duymuştum, lazerin kılları görebilmesi için kalın olması gerekiyomuş, doğrumu? benimkiler ince çünkü..[/QUOTE]
Benim tecrubemdiode lazer ince tüyleri de alıyor emin ol yaptirinca çok rahatlayacaksın yayılma da olmuyor temiz is bence batık yok kalinlasma yok jilet kesinlikle vurulmuyor lazer epilasyon ile ilgili bir çok klinik açıldı araştırıp iyi bir yerde yaptırabilirsiniz

[QUOTe, post: 45760230, member: 642576"]Hayir jilet vurulmuyor daha doğrusu doğru yerde yaptırırsan faydasını gorursun ipl harici jilet vurulmasini uzmanlarda tavsiye etmiyor çok gerekli görürsen makasla kisaltabilirsin
yok zaten uzun değil çok şükür, ama şey diye duymuştum, lazerin kılları görebilmesi için kalın olması gerekiyomuş, doğrumu? benimkiler ince çünkü..[/QUOTE]
Benim tecrubemdiode lazer ince tüyleri de alıyor emin ol yaptirinca çok rahatlayacaksın yayılma da olmuyor temiz is bence batık yok kalinlasma yok jilet kesinlikle vurulmuyor lazer epilasyon ile ilgili bir çok klinik açıldı araştırıp iyi bir yerde yaptırabilirsiniz[/QUOTE]
çoook teşekkür ederim içimi ferahlattınız :)

selam kızlar, benim yüzümün yan taraflarında hafif tüylenme oluştu, sir ağdayla aldırmayı düşünüyorum, ama daha kalın çıkarmı? bi yerden duymuştum yüzdeki tüyler alınmaz daha kuvvetli çıkar diye, siz biliyomusunuz, aldıran var mı?
iğneli epilasyon dene bence
ankarada bir yere iğneli yaptırıyorum her yer için geçerli olan fiyat dksı 1 tl
yüzün en fazla 10 dk sürse 10 tl düşün
bence değer en azından bir daha çıkmayacak

Back