- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Tüylerini almazsan sakala dönüşürselam kızlar, benim yüzümün yan taraflarında hafif tüylenme oluştu, sir ağdayla aldırmayı düşünüyorum, ama daha kalın çıkarmı? bi yerden duymuştum yüzdeki tüyler alınmaz daha kuvvetli çıkar diye, siz biliyomusunuz, aldıran var mı?
hadi yaa ben bıyıkları da sir ağdayla aldırıyorum orası da mı sarkar yoksaEvet daha kalın çıkar ayrıca sarkmada yapar
rahatsız edecek kadar çok deği ama gün ışığında ben burdayım diye bağırıyolar :)Tüylerini almazsan sakala dönüşür
Şaka bi tarafa sir ağda yüzünü mahveder en iyisi ip o daha az tahriş eder peki tüyler çok mu rahatsız edecek kadar
lazer epilasyonla aldırmadanönce jilet vurmak gerekiyomuş galiba doğru mu?Bence aldırma yayılma olur kalinlasir sonra uğraş dur . Batiklar da oluyor ayrıca .Lazer epilasyon yaptırırsin seni çok rahatsız ediyorsa .
aslında tüy sarartıcıyı da düşünmüştüm ama, neden daha mı kötü oluyo?Yüzü bilmiyorum ama bıyıklarımi bi kere sır agdayla aldirmistim tüylenme olmuştu o gün bu gündür yüzüme ağda surmedim. Bugün kuafirumde dedi zaten ağda öyle yapıyor diye. Aman tüy sarartici falan surmeyin denemeyin.
Alınıyorsa iple alın valla yada hiç dokunmayin
O kadarını bilemiycem ama yanakta sarkma olduğunu biliyorum bi arkadaşım yaptırıyodu sonu hüsran kalın tuyler iltihaplı kıl dönmesi sarkma tam bir faciaydıhadi yaa ben bıyıkları da sir ağdayla aldırıyorum orası da mı sarkar yoksa
aslında tüy sarartıcıyı da düşünmüştüm ama, neden daha mı kötü oluyo?
sir ağdamıydı normal ağdamıydı peki?O kadarını bilemiycem ama yanakta sarkma olduğunu biliyorum bi arkadaşım yaptırıyodu sonu hüsran kalın tuyler iltihaplı kıl dönmesi sarkma tam bir faciaydı
sir ağdaydı canımsir ağdamıydı normal ağdamıydı peki?
Hayir jilet vurulmuyor daha doğrusu doğru yerde yaptırırsan faydasını gorursun ipl harici jilet vurulmasini uzmanlarda tavsiye etmiyor çok gerekli görürsen makasla kisaltabilirsin[/QUOTE]E="srneeee, post: 45746632, member: 642576"]lazer epilasyonla aldırmadanönce jilet vurmak gerekiyomuş galiba doğru mu?
sir ağdayla mı normal ağdaylamı aldırırsam canım?Aldırırsan daha siyah ve çok çıkar ne t
hadi ya tüy sarartıcıyı kullandığı yerler mi beyaz leke oldu?Ev arkadaşım kullanıyordu bi fayda gormedi ustune birde cildi beyaz beyaz lekeler oldu.
neden bacaklarımızda özel bölgemizde daha seyreltirken orda neden daha kalın çıkıyo canım?sir ağdaydı canım
valla onun cevabını veremiycem yüzünde ve kollarında azalacağına kalınlaşmıştı bende o yüzden yaptırmasım sarartıyorum sadece ama bi kuaföre sorsan daha detaylı bilgi alabilirsinneden bacaklarımızda özel bölgemizde daha seyreltirken orda neden daha kalın çıkıyo canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?