• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilenlere danışmak istedim

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
selam kızlar, benim yüzümün yan taraflarında hafif tüylenme oluştu, sir ağdayla aldırmayı düşünüyorum, ama daha kalın çıkarmı? bi yerden duymuştum yüzdeki tüyler alınmaz daha kuvvetli çıkar diye, siz biliyomusunuz, aldıran var mı?

selam kızlar, benim yüzümün yan taraflarında hafif tüylenme oluştu, sir ağdayla aldırmayı düşünüyorum, ama daha kalın çıkarmı? bi yerden duymuştum yüzdeki tüyler alınmaz daha kuvvetli çıkar diye, siz biliyomusunuz, aldıran var mı?
Tüylerini almazsan sakala dönüşür:KK53:
Şaka bi tarafa sir ağda yüzünü mahveder en iyisi ip o daha az tahriş eder peki tüyler çok mu rahatsız edecek kadar

Yüzü bilmiyorum ama bıyıklarımi bi kere sır agdayla aldirmistim tüylenme olmuştu o gün bu gündür yüzüme ağda surmedim. Bugün kuafirumde dedi zaten ağda öyle yapıyor diye. Aman tüy sarartici falan surmeyin denemeyin.
Alınıyorsa iple alın valla yada hiç dokunmayin

Tüylerini almazsan sakala dönüşür:KK53:
Şaka bi tarafa sir ağda yüzünü mahveder en iyisi ip o daha az tahriş eder peki tüyler çok mu rahatsız edecek kadar
rahatsız edecek kadar çok deği ama gün ışığında ben burdayım diye bağırıyolar :)

Yüzü bilmiyorum ama bıyıklarımi bi kere sır agdayla aldirmistim tüylenme olmuştu o gün bu gündür yüzüme ağda surmedim. Bugün kuafirumde dedi zaten ağda öyle yapıyor diye. Aman tüy sarartici falan surmeyin denemeyin.
Alınıyorsa iple alın valla yada hiç dokunmayin
aslında tüy sarartıcıyı da düşünmüştüm ama, neden daha mı kötü oluyo?

hadi yaa ben bıyıkları da sir ağdayla aldırıyorum orası da mı sarkar yoksa :(
O kadarını bilemiycem ama yanakta sarkma olduğunu biliyorum bi arkadaşım yaptırıyodu sonu hüsran kalın tuyler iltihaplı kıl dönmesi sarkma tam bir faciaydı

E="srneeee, post: 45746632, member: 642576"]lazer epilasyonla aldırmadanönce jilet vurmak gerekiyomuş galiba doğru mu?[/QUOTE]
Hayir jilet vurulmuyor daha doğrusu doğru yerde yaptırırsan faydasını gorursun ipl harici jilet vurulmasini uzmanlarda tavsiye etmiyor çok gerekli görürsen makasla kisaltabilirsin

E="srneeee, post: 45746632, member: 642576"]lazer epilasyonla aldırmadanönce jilet vurmak gerekiyomuş galiba doğru mu?
Hayir jilet vurulmuyor daha doğrusu doğru yerde yaptırırsan faydasını gorursun ipl harici jilet vurulmasini uzmanlarda tavsiye etmiyor çok gerekli görürsen makasla kisaltabilirsin[/QUOTE]
yok zaten uzun değil çok şükür, ama şey diye duymuştum, lazerin kılları görebilmesi için kalın olması gerekiyomuş, doğrumu? benimkiler ince çünkü..

neden bacaklarımızda özel bölgemizde daha seyreltirken orda neden daha kalın çıkıyo canım?
valla onun cevabını veremiycem yüzünde ve kollarında azalacağına kalınlaşmıştı bende o yüzden yaptırmasım sarartıyorum sadece ama bi kuaföre sorsan daha detaylı bilgi alabilirsin

Back