• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilenler yardimci olabilir mi?

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Arkadaşlar iki gündür genel bir vücut titremesi hissediyorum kendimde, yani cok hafif ben hissediyorum sadece böyle zangir zangir bir titrme değil. Neden olabilir? Bilgisi olan varmi? Çok strese girdiğimden olurmu acaba?

Arkadaşlar iki gündür genel bir vücut titremesi hissediyorum kendimde, yani cok hafif ben hissediyorum sadece böyle zangir zangir bir titrme değil. Neden olabilir? Bilgisi olan varmi? Çok strese girdiğimden olurmu acaba?
Kasları cok yordu iseniz ya da vücudunuzu cok sıkıp, daralttı iseniz (stres kaynaklı) olabilir. Ben nadir de olsa yasadım böyle durumlar. Kendiliğinden gecti. Gecmiş olsun size de.

Ateşin varmı? Kuru öksürük? Halsizlik? İştah kaybı? İshal?
Bogazim agriycak gibi ama bi agriyamadi hafif var gibi ama temizlik yaparken kimyasallardan yada üşütmüş olabilirim gibi hissediyorum ona bağlıyorum , yaklasik 3 haftadir evden çıkmıyorum bir iki kez markete gittim korona degildir diye düşünüyorum.

Çok strese girdiğim zaman o titreme bende de oluyor, yalnız olmadığıma sevindim 😅 stresle alakalı olduğunu düşünüyorum
Böyle içten bir titreme gibi mi hani baskasi mi oturdugum yerde kiprasti benmi titriyorum bazen anlamiyorum otururken, ama yatarken en cok korkutuyo titremek hafif hafif:(

Bogazim agriycak gibi ama bi agriyamadi hafif var gibi ama temizlik yaparken kimyasallardan yada üşütmüş olabilirim gibi hissediyorum ona bağlıyorum , yaklasik 3 haftadir evden çıkmıyorum bir iki kez markete gittim korona degildir diye düşünüyorum.
Psikolojiniz sarılmış Gerilmişsiniz Ve kuruntu yapmaya başlamışsınız. Haberler den uzak durun... 👍

Böyle içten bir titreme gibi mi hani baskasi mi oturdugum yerde kiprasti benmi titriyorum bazen anlamiyorum otururken, ama yatarken en cok korkutuyo titremek hafif hafif:KK43:
Konuyu yanlış yere açtığın için ban yemişsin, mesajı görecek misin bilmiyorum fakat yazayım genede. Dediğim gibi çok aşırı stres yaptığım zaman titreme geliyor banada , ama hareket halindeyken pek hissetmiyorum. Oturduğum ve yattığım zaman beyin gücümle titriyormuş gibi oluyorum, anlatamıyorum belki ama beni anlayacağını düşünüyorum. Kendimi rahat bırakınca geçiyor. Tekrar düşününce gene titreme geliyor. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum bende o an. Ama ben bu sorunun stres kaynaklı olduğunu kendi içimde çözdüm, bir tek o zamanlar oluyor çünkü. Sende durumunu en iyi kendin bilirsin. Eğer stresliyken oluyorsa aynı durumdayız. Ama farklı zamanlarda da oluyorsa mutlaka doktora görünmelisin diye düşünüyorum.

Back
X