Bilenler kısa da olsa bilgilendirirse

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
234
8
16
25
Kac aylık anksiyete seruvenimde kendimi iyi hisetigim korkularimi atlatigim günler geldi ama içimde geçmeyen hevesizlik yani nasil diyeyim yaşayıp ölüp gidicez hicbirseyin önemi yok hissiyatı birşeyleri yaparken güzel bir yerde otururken güzel bir şey yerken bunun geçici ve anlık olduğu peşimi bırakmıyor düşünce olarak bunlar da zamanla geçer mi bilenler 😑

Kac aylık anksiyete seruvenimde kendimi iyi hisetigim korkularimi atlatigim günler geldi ama içimde geçmeyen hevesizlik yani nasil diyeyim yaşayıp ölüp gidicez hicbirseyin önemi yok hissiyatı birşeyleri yaparken güzel bir yerde otururken güzel bir şey yerken bunun geçici ve anlık olduğu peşimi bırakmıyor düşünce olarak bunlar da zamanla geçer mi bilenler 😑
Uzun süredir bunu yaşıyorum 21 yaşındayım ama sanki 50 yaşındaymış gibi hiç bir hevesim yok mutlu olamıyorum. Pazartesiye randevu aldım inşallah düzelir bu durum

En son kendimi böyle hissettiğimde hamile kaldım ya valla billa

Zaten anlıktır mutlu hissetmek.zaten o boşluk hissi hep oluyor.ben de eskiden sorun olarak görürdüm ama hayatın normalinin bu olduğunu anladım.mutlu olmam lazım diye kendini şartlama. Asıl o zaman daha mutsuz huzursuz olunuyor.hayata mutlu olmaya geldiğimizi de düşünmüyorum ben.

Back
X