Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkafaslar direksiyon sınavın da kaldım ama biraz iskillenmedim değil kurstan komisyon üyelerinden ilk kalışım sınavdan başka bi kurstta devam edilebiliyor mu?
Arkafaslar direksiyon sınavın da kaldım ama biraz iskillenmedim değil kurstan komisyon üyelerinden ilk kalışım sınavdan başka bi kurstta devam edilebiliyor mu?
Hocalariniz neden kaldığınızı soyler size. Benim girdigim sistemde rampada arac kaldiramamak, tek seferde park edememe kalma sebebiydi. Rampada, park yerlerinde mufettis oluyomus. Onun disinda araba stop ederse, calistr devam et, bozuntuya verme demislerdi. Neden kaldiginizi bilmiyor musunuz?
Başka kurs için yeniden dosya açıp ücret ödemeniz gerekiyor.
Kalma sebebiniz sinyal mi yoksa park sorunu mu oldu?
Eskisi gibi kredi sistemi yok, yani sinyali unuttuysan anında alır arabayı, parkur da çarptıysan hatan söylenir sonrasında indirirler.
Bazı komisyon üyeleri sinir bozucu olabiliyor;ama emin olun onlar sizi bırakmıyor, siz kendiniz kalıyorsunuz. Günah keçisi arayacağınıza, ben nerede hata yapıyorum diye bulmaya çalışın.