Sivilceli Ciltler bilen yardımcı olabilirmi lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
877
1.835
ben pişik kremi aldım yüzüme sürdüm saatler geçti ama vücudum emmedi bunu bende peçeteyle sildim. pek bi etkisini görmedim acaba daha ilk kullandığımdan mı ? yoksa sürekli kullanınca mı etkisini görücem.. kullanan yardımcı olursa sevinirim..

Canım pişik kremını neden yüzüne sürdün?

evet çok duydum burda pişik kreminin adını yüzdeki kızarıklıkları alıyomuş içinde çinko olduğu için

evet çok duydum burda pişik kreminin adını yüzdeki kızarıklıkları alıyomuş içinde çinko olduğu için

Bu gb kremlerın kıvamı cok yogun o yuzden cıldın kremı emmemıstır. Birde herkesın cıldı herşeye aynı tepkıyı vermez bence burda her yazanı uygalama ille ki çinko ıyı gelıyorsa dırek cınkoda satılıyor eczanede onu al sur ama çok surme boyle yogun kremlerı cıldın kusar yag ıcınde kalır ph dengesını bozarsın bu defada, 2-3 gunde bır kullan

Bu gb kremlerın kıvamı cok yogun o yuzden cıldın kremı emmemıstır. Birde herkesın cıldı herşeye aynı tepkıyı vermez bence burda her yazanı uygalama ille ki çinko ıyı gelıyorsa dırek cınkoda satılıyor eczanede onu al sur ama çok surme boyle yogun kremlerı cıldın kusar yag ıcınde kalır ph dengesını bozarsın bu defada, 2-3 gunde bır kullan

hiç bu yönden düşünmemiştim, tşkrler 2-3 günde bi sürym o zaman

X