Sevgili KK bayanları.
2 ay sonra dugunum var inşallah.
Sıkıntı stres mi bilmiyorum yaklaşık 5 aydır bacaklarımin üst kısmı ve totomda minik minik sivilce gibi şeyler var doktora gittim verdiği ilaç ise yaramadı. Bu sorunla karşılaşıp üstesinden gelen var mı? Görünüm açısından görüntü kirliliği diyebilirim. Bu arada kese de yapıyorum ama sonuç yok. Ve bu durum çok can sıkıntısı
Kil koku iltihabi olabilir. Kese iiyice azdirir. Baska bir doktora tekrar gidin. Gecmis olsun.
Sebebi ne dendi peki size ? Hormonel, fazla yağlı yiyecek tüketimi bacaklar da epilasyon sonrası oluşum mu? Test yapilmadi mi? Kese, peeling tıkanıklığı açar ama oda Krem de fayda etmedi diyorsunuz. 5 aydır hiç mi faydası olmadı
Kese yapmayın bence tahriş eder.
Başka bir doktora gidin. Evet muhtemelen sıkıntıdan çıkmıştır.
Lüzumlu yağ asitleri ve A ve D vitamini eksikliği nedeniyle oluyor bazen.
Dermatoloğa görünün
Canım bende de o sorun var cildiyeye gittim kıl köklerinden olduğunu söyledi kıl olmadığı söyledim olsun farketmez dedi kılın kendisi olmasada kökü var dedi , lazer epilasyona gittim ve bacağımda ki sivilcelerin geçtiğini de farkettim demek ki kıl köklerindenmiş eğer imkanın varsa lazere git hem kıllardan kurtul hem sivilcelerden :*
stres varmı büyük boyutta düğünden ötürü
benimde düğünüme yakın hiç sivilcelenmeyen sırtım ve totom sivilcelenmişti dr düğün stresi demişti drye gittiğinde bunu söyledin mi2 doktora görünüm şimdiye kadar biri krem diğeri hap verdi kullandım ama geçmedi. Kötü bi görüntüde oluyor
Çok yağlı yiyecekler tuketmiyorum. Bacaklarımı iki aydır almıyorum. Ama hep var bir türlü gitmedi. İlaçlarda hiç bir fayda etmedi. Her banyoda muhakkak kese eldivenlerim var onları kullanırım.
Öyle bi keseliyorum ki yeter ki gitsinler diye bacaklarım kizarikliktan nerdeyse kanama noktasına gelir. Sıkıntı olmaz olur mu?
Test yaptırmadım hiç. Daha doğrusu doktor öyle bişey demedi. Ne yapabilirim peki.
Ah kuzum ben lazer yaptırdım üst bacaklarda nerdeyse yok denecek kadar az kıl vardı. Lazerden sonra iyice azdı killar:) dikkat et. Çok can sıkıntısı bu estetik çok önemli biseymis
Stres var tabi hem de çok fazla ama niye başka yer değilde bacak üst kısım ve toto.
benimde düğünüme yakın hiç sivilcelenmeyen sırtım ve totom sivilcelenmişti dr düğün stresi demişti drye gittiğinde bunu söyledin mi
belki stresten oluyordur. benimde düğün günü uçuk çıkmıştı :) stresini azaltmanın yollarını internette arattırsan iyi olur.