• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilen varmı acill :)

Reglime 4 gün kala yaptığım idrar testinde ikinci cizgi çok silikte olsa çıkmisti. Sonra gittim kan verdim. Hcg 19 çıktı. Bence sizinde idrar testinde çıkar. Hadi hemen alında yapın. Yarına kadar bekleyemem ben :KK45:

Reglime 4 gün kala yaptığım idrar testinde ikinci cizgi çok silikte olsa çıkmisti. Sonra gittim kan verdim. Hcg 19 çıktı. Bence sizinde idrar testinde çıkar. Hadi hemen alında yapın. Yarına kadar bekleyemem ben :KK45:
benimde reglime 10 gün var daha ama alıcam evde rahat rahat yapmak istiyorum

bir koşu alıp yaptım silkte olsa çift çizgi çıktııı:KK76::KK76::halay::halay::halay:

Var gibi. 2 gün geçince kan testini tekrarlayın. İdrarda daha çıkmaz. Hiç boşuna kafanızı karıştırmayın. En iyisi 2 günde bir kan takibi. Yükselme olması önemli

benim adetime 10 gün felna var daha
Kan testinde dollenmenin 12.gunu çıkıyor ondan dolayı gözükmus bence adet gununuzu bekleyin bu evredede dikkat edin ilaç vs kullanmayin yine söylüyorum büyük olasilikla hamilesiniz kesinleşince bizide bilgilendirin merak ettim :)

amin canım inşşlah daha önce yaşadığım şeye bir daha dayanmama allahta birdaha yaşatmasın

Back