Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglime 4 gün kala yaptığım idrar testinde ikinci cizgi çok silikte olsa çıkmisti. Sonra gittim kan verdim. Hcg 19 çıktı. Bence sizinde idrar testinde çıkar. Hadi hemen alında yapın. Yarına kadar bekleyemem ben
Reglime 4 gün kala yaptığım idrar testinde ikinci cizgi çok silikte olsa çıkmisti. Sonra gittim kan verdim. Hcg 19 çıktı. Bence sizinde idrar testinde çıkar. Hadi hemen alında yapın. Yarına kadar bekleyemem ben
Var gibi. 2 gün geçince kan testini tekrarlayın. İdrarda daha çıkmaz. Hiç boşuna kafanızı karıştırmayın. En iyisi 2 günde bir kan takibi. Yükselme olması önemli
Kan testinde dollenmenin 12.gunu çıkıyor ondan dolayı gözükmus bence adet gununuzu bekleyin bu evredede dikkat edin ilaç vs kullanmayin yine söylüyorum büyük olasilikla hamilesiniz kesinleşince bizide bilgilendirin merak ettim :)