bilen varmı acill :)

inşallahcanım cook saoll idrar testi için erken dmi
İdrarı boşver artık sen level atlamış kandan öğrenmişsin zaten

Şu an önemli olan kan değerinin katlanıp katlanmadığı.

2 gün önce vermiştim kan bugün aldım sonuçları bir kaç gün daha beklesmmi idrar testinde cıkarmı acaba
Henuz idrarda cikmaz regl olacagin gunu bekle ama bikacgun sonra kan tahlili yaptir katlanmissa deger idrar testine gerek yok hamilesin demektir.

Cok cok yeni hamilesin beta baktirmaya devam et 2 gune bir

Bende sonradan öğrendim yikildim 3 hafta önce durmuş kalbi ama bende hic bir değişiklik yoktu sonradan mol gebelik olduğu ortaya çıktı Allah yaşatmasin birdaha canimm

hamile olabilirsin ama net değil. benim de 9 çıkmıştı. 2 gün sonra düştü değer.

ben de hmilelik rutin testlerde idraında kum var kum döküyosun dedlier karnımda ağrı olunca gitim doktora kalp atışını alamadık 2 gün önce vardı (

neden yüksek cıktı bende aynısı olmasın valla kendimi hamile gibi hisetmeye başladım bile

dr da şaşırmıştı yüksek çıkmasına. çünkü görünürde bir şey yoktu. üstelik spiralimde vardı. ben hamilelik düşünmüyordum zaten. belki de hormonlardandı benim ki. ama siz zaten korunmuyorsunuz ve çocuk istiyorsunuz. inş sağlıklı bir gebeliktir sizin ki

Tatlım ben de en son 10 aralıkta olmuştum geçen 5 gün gecikti ve direk koyu cift cizgi cıktı kabinde pozitif emin olamadım yine kan testi yaptırdık 6000 cıktı yani değere göre hamile olabilirsin artış önemli 2 gün sonraki ya da enn doğrusu kan testi hayırlısı olsun

idrar tahliline gerek yok.
ya birkaç gün sonra tekrar kan vereceksiniz ya da iki hafta bekleyip ultrasonda keseciği hatta kalp atışını göreceksiniz

saol canım ya inşallah bende hamileyimdir 1 yıldan beri uğraşıyorum eşim benden dah çok istyo gecen dün akşam rüyamda aşure gördüm şimdi gidip aşure alıcam ki hiç sevmem aşmı erdim acaba :))

saol canım ya inşallah bende hamileyimdir 1 yıldan beri uğraşıyorum eşim benden dah çok istyo gecen dün akşam rüyamda aşure gördüm şimdi gidip aşure alıcam ki hiç sevmem aşmı erdim acaba :))

İnşallah canım ben temmuzda evlendim biz de istiyorduk önce düzenli olan adet döngüm 2 gün gecikmeye sonra ertesi gün olmaya başladım.,aş etmeyi bilmiyorum da kan değerini yine ölçtür inşallah hamilesindir ve isteyen herkes cocuk sahibi olur.. Benim direk 6000 cıkınca doktor tekrar istemedi keseyi gördük direk

benim adet günüme 1 hafta var hamilelik için değildi başka birşey için test yaprken doktorum bakalım bi dedi böyle çıktı sonuç

benim adet günüme 1 hafta var hamilelik için değildi başka birşey için test yaprken doktorum bakalım bi dedi böyle çıktı sonuç
Hamile olma olasiligin çok yüksek adete 1 hafta kala 10 cikmasida çok normal yüksek bı değerde değil düşük bı değerde değil benim adetime 1 hafta kala 16 çıkmıştı ve dogurdum şimdi 2 yaşında bile :) bence adet gününü bekle tekrar kan testi yaptır ama yüzde doksan hamilesin inşallah sağlıklı bı gebeliktir kucağına alirsin

benim adetime 10 gün felna var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…