bilen varmı acill :)

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.453
333
49
Kızlar günaydın .
Büyük ihtimalle konum taşınacak ama en çabuk cevabı buradan alacağım için burada soruyorum 2 gün önce rutin kontrol için kan verdim ve HCG hormonum 10.8 . çıktı son adet 28 Aralık bilen anlayan varsa
bir baksın lütfen

Canım daha adet zamanına da var aslında ama evde idrarla gebelik testi yaptın mı ? 10.8 pozitif aslında ama erken çıkmış sanki bilemedim

Canım daha adet zamanına da var aslında ama evde idrarla gebelik testi yaptın mı ? 10.8 pozitif aslında ama erken çıkmış sanki bilemedim
iteyim şuan çıkışta acilden kan verip yükselme varmı baktırıcam ama idrarda çıkarmı ne diosunuz

Kanda erken cikiyor gebelik var.ama haftaya tekrar tahlil yaptirin bence kesinlessin degerin artmasi gerekiyor.​

Alakasi yok ama gecen sene bu zamanlar bende kanima baktirmistim ve benimde sat im 28 aralikti :) ay anilarim canlandi

Kanda erken cikiyor gebelik var.ama haftaya tekrar tahlil yaptirin bence kesinlessin degerin artmasi gerekiyor.​
2 gün önce vermiştim kan bugün aldım sonuçları bir kaç gün daha beklesmmi idrar testinde cıkarmı acaba

Daha çok erken ama değer de 10 çıkmış normalde çıkmaz sanırım bir kaç gün bekleyebilsen keşke bu strese can dayanmaz

Daha çok erken ama değer de 10 çıkmış normalde çıkmaz sanırım bir kaç gün bekleyebilsen keşke bu strese can dayanmaz
gelin hemşire büyük devlet hastanesinde ona gönderdim var gibi amatekrar test dedile duramıyorum bir yıl önce tamda buzamanlar düşük yaptım

gelin hemşire büyük devlet hastanesinde ona gönderdim var gibi amatekrar test dedile duramıyorum bir yıl önce tamda buzamanlar düşük yaptım
Oyyy geçmiş olsun inşallah Allah gönlüne gore versin canim çok zor yaşamayan bilemez

10 haftalkken kalp atışları durdu bebişin çok istiyoruz eşime de duramadım söyledim eve git yat diye kırk kere aradı :)
Niye durdu sebebi varmıymış bende 10 haftalık kaybettim mol gebelikten 2 yıl oldu hala bekliyorum kürtaj mı dün dusukmu oldu

Kandan bakılınca çok erken de olsa farkedilebiliyor ya
Sanırım seninki de öyle olmuş.

Kan vereli iki gün olmuş zaten.
Bugün tekrar verebilirsin.
Umarım değerin katlanmıştır
Ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin

Niye durdu sebebi varmıymış bende 10 haftalık kaybettim mol gebelikten 2 yıl oldu hala bekliyorum kürtaj mı dün dusukmu oldu
benimki sadec hafif ağrım oldu hastanede çalışıyodum ofiste duramadım hemen doktora indim durmuş işte sonuçlar temiz çıktı kanama olmadı bende hiç kürtajla aldılar bunları hatırlamak istemiyorum ama

inşallahcanım cook saoll idrar testi için erken dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…