Bilen var mı lütfen bakın

mervehera

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
8
0
27
Merhaba kızlar bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum 5.5 aylık yemeklere fazlaca ilgisi olduğu için yavaşça ek gıdaya başladım. Şöyle bir sorunum var bebeğim sadece benim sütümü içince kusuyor aç oluyor emziriyorum geri çıkarıyor pozisyon falan değil. Sonrasında mama veriyorum doyuyor. Mesela ek gıdaya azıcık pütürsüz olsun diş sütümü sıkıyorum onu da çıkarıyor normal yiyince hiç bir şey olmuyor yani benim sütümü kusuyor sadece bu neden olabilir öyle son zamanlarda farklı bir şey de yemedim bilen var mı bu neden olur

Neden hem emzirip hem mama veriyorsunuz? Demek ki midesi çok doluyor fazlasını atıyor. Ek gıdaya da başladığına göre bence sadece emzirmek daha mantıklı değil mi?

Neden hem emzirip hem mama veriyorsunuz? Demek ki midesi çok doluyor fazlasını atıyor. Ek gıdaya da başladığına göre bence sadece emzirmek daha mantıklı değil mi?
Sütüm doyurmuyor onun için mamaya başlamıştım şimdiye kadar böylr olmadı hiç işte midesi doluyordur belki diye bende düşündüm açken emzirdim yine çıkardı

Merhaba kızlar bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum 5.5 aylık yemeklere fazlaca ilgisi olduğu için yavaşça ek gıdaya başladım. Şöyle bir sorunum var bebeğim sadece benim sütümü içince kusuyor aç oluyor emziriyorum geri çıkarıyor pozisyon falan değil. Sonrasında mama veriyorum doyuyor. Mesela ek gıdaya azıcık pütürsüz olsun diş sütümü sıkıyorum onu da çıkarıyor normal yiyince hiç bir şey olmuyor yani benim sütümü kusuyor sadece bu neden olabilir öyle son zamanlarda farklı bir şey de yemedim bilen var mı bu neden olur
Canım sütünün tadına bak acımış sa eğer ondan da migdesi kalkiyor olabilir bazı insanın sütü acı olurmuş benim bebeğim de emmek istemediğinde bakmıştım tatlıydı bide sen bak bakalım tadina kendi sütünün tadına ama tatliysa hala da kusuyor da sen bırak kendini emzirmeyi mama ve ek gidaya devam et kuzum

Huzursuzlanmaya başladı gece hiç uyumıyordu gün içinde çok ağlıyordu emziriyordum baya emiyordu ama heöem yine aynı olıyordu mamayı bi denedim hepsi geçti
Ama bu aç olduğunu göstermez ki. Bebekler öyledir zaten ağlar yani. Çişi azalmışsa, kilo alımı durmuşsa sütünüz yetmiyor denir. Sırf ağlıyor diye mama başlatılmaz. Mamada şeker olduğu için bebekleri uyutuyor.

Sizin yediğiniz bir şey sütten geçip bebeğe dokunuyor olabilir mi ? Her gün sıkça tükettiğiniz bir gıdayı kesin öyle deneyin

X