- 9 Nisan 2024
- 162
- 37
- 13
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Ablamın bebeği hiç bişey yemiyor aylardır ek gıdaya geçmiş durumda. Ne tatlı ne tuzlu herşeyin tadına bakıp bırakıyor. Normal olması gereken kilonun alt sınırının da altında. Genel sağlığı elhamdülillah iyi. Fakat yememesi ve zayf olmasi stres ediyor. Damlalar ilaçlar neler denedi. Hiç biri kâr etmiyor. Var mı aynı durumu yaşayan? Nasıl çare buldunuz?
Ya yeter ki biseyler yemiş olsun diye aburcubur bile denedi yok yemedi. Doktor pastörize süt ve cici bebe buskisi karıştır içsin dedi tadına baktı içmedi. Azıcık zorlasak hemen kusuyor. Normal mi bu ya eve geldiğimden beri aklıma takılıyor kıyamıyorum. Yeter ki biraz toparladım diye telefon izleyerek vermeyi bile denedik yine olmadi
Ya yeter ki biseyler yemiş olsun diye aburcubur bile denedi yok yemedi. Doktor pastörize süt ve cici bebe buskisi karıştır içsin dedi tadına baktı içmedi. Azıcık zorlasak hemen kusuyor. Normal mi bu ya eve geldiğimden beri aklıma takılıyor kıyamıyorum. Yeter ki biraz toparladım diye telefon izleyerek vermeyi bile denedik yine olmadi