Hanımlar merhaba. Öncelikle çok aktif olamadigim için özür dilerim
ben şuan özel sektör calisaniyim. Çalışma sartlarim sabah sekiz akşam yedi cumartesi öğlene kadar. Sigortam yok bir suredir ve biraz sömürülüyorum açıkçası. Çünkü işverenlerim borcum olduğunu ve çalışmak zorunda olduğumu biliyorlar. Biraz iş baktım ama yeni bir yere başlamaya korkuyorum galiba. Ayni zamanda evliyim. Biraz zorlanıyorum her çalışan kadın gibi tabi. Benim düğünden kalan biraz altınım var. İş kurmak istiyorum. Bunun daha zor olacağını biliyorum ama en azından kendi işim olucak. Aklımda da iki fikir var. Ama nasıl yaparım ederim bilmiyorum. İnternette biraz araştırdım ama çok net bilgiler bulamadım. Belki burda bilgisi olan ya da bu işleri yapan birileri varsa yardımcı olabilir diye düşündüm ve size sığındım. İlk fikrim söz nişan masa kurulumu. Aslında ilk aklımda olan bu. Digeri de internet üzerinden teraryum yapıp satma işi. Bunun hakkında da çok az bilgim var ama yine de her ikisinde de nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne kadar bütçeye ihtiyacım var bilmiyorum. Ya da bu zaman da yapılacak iş değiller mi sizce. Fikirleriniz gerçekten benim için önemli etrafımda sorabilecegim kimse yok. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.