Ben ikiz hamileydim. Daha önceden kaza yapmıştım 2 kez ameliyat olmuştum. Şimdi ise korkularım var. Doktor;
-2 kez ameliyat olduysan doğum yaparken seni kaybetme riskimiz yüksek.
Ama ben bebeklerimi doğurmayı çok istiyorum Kararım bebeklerimi doğurmak ama eşim illa sen yaşayacaksın diye ısrar etmeye başladı. Bayanlar acil yardım
canım başka doktorlara da git bence tek doktorla sınırlı kalma. iyice bi araştır, senin hayatın kesinlikle tehlikeye girecekse ona göre karar ver. o bebekler doğduğunda ya sana bişey olursa nolucak o bebeklere. bu konuda duygusal davranma bence. inşallaj bi problem olmaz ve bebklerine sağlıkla kavuşursun.
Canım ne ameliyatı olmuştun?o konuda da uzman birine görün,bir de bulunduğun ilde riskli gebelik uzmanı(perinatolog) varsa ona görünmeni ve ondan fikir almanı tavsiye ederim,bazı dr ler ödlek bazılartı ise fazla cesaretli olabiliyor,konusunda uzman birinden fikir almanda fayda var,Allah senin ve bebeklerinin hakkında hayırlısını versin
Canım ne ameliyatı olmuştun?o konuda da uzman birine görün,bir de bulunduğun ilde riskli gebelik uzmanı(perinatolog) varsa ona görünmeni ve ondan fikir almanı tavsiye ederim,bazı dr ler ödlek bazılartı ise fazla cesaretli olabiliyor,konusunda uzman birinden fikir almanda fayda var,Allah senin ve bebeklerinin hakkında hayırlısını versin