Bilekligim ve küpelerim. Cok mu sade olur?

eFuLim

sürprizlerle dolu hayat...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
6.349
1.667
198
çok beğendim gelinliğin üzerinde inci takılar daha çok hoşuma gidiyo
güle güle kullan

Tesekkür ederim arkadaslar.

Ben de zarif durur diye düsündüm aldim.

Sagolun. :)

çok ama çok beğendim:)))

nereden alıyorsun ayıptır sorması:)))

kendime de alacağım, baştan söyliyim:)

Internetten ismarladim :)

Küpenin fiyati sanirim 2TL ydi.

Bileklik 6TL yada 7TL.

Hediye amaclida ismarladim o yüzden toplu fiyat ödemistim.

Facebooktan ismini bulup yazayim istersen?

Beyaz İnci Mağazası Facebookta sayfanin ismi :)

aaa!! hakikaten de 6 - 7 lira!!

ben de 6 - 7 bin lira demek istedin sanmıştım...

pazardan bile alamazsın bu fiyata..hem de böylesini....

bende bayıllllldım inanılmaz kibarlar, güle güle tak inşallah :) sayfayı bende ziyaret edeyim bari.. sorunsuz gönderim yapıyorlar mı canım, senin takıların aynısını alsam sorun olmaz di mi :)) şaka yapıyorum canım :)

aaa!! hakikaten de 6 - 7 lira!!

ben de 6 - 7 bin lira demek istedin sanmıştım...

pazardan bile alamazsın bu fiyata..hem de böylesini....

Yalniz gercek inci degil tabi ki :)

Evet, evet. Hic bir problem cikmadi. Adresi verdigim gün hemen gönderme yapildi. :)

takıların çok şık ama fiyatları gerçekten bu kadar ucuz mu nette fiyat yazmıyo
sitede çok güzel şeyler var

cok güzel cnm takilarina bayildim. Cok zarif bir gelin olacaksin eminim hani demissin ya ama kolyem yok diye. Gelinligin modeline bagli bence canim boynun acik degilse mesela dantelli ise boyun kismi o zaman kalabaliga gerek yok. Ama aciksa o zaman olmusken tam olsun derim ben cnm daha hos durur tam takim olur fiyati da sudan ucuzmus. su internet sayfasinin linkini bir postalarsan sevinirim

tamam cnm yazmissin meger ki Beyaz Inci Magazasi facebooktan diye Güle güle kullanman dilegyile...

Tesekkür ederim. Gelinligim icin gelinlikcim ''asil bir durusu var'' demisti. Düz yakasi var. Forumda ki arkadaslardan her ne kadar cok kötü yorum almis olsamda ben cok begenerek aldim. Tekrar tesekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…