Bileğimi burktum

nurummm gecmis olsun dikkat et agri kesici al... bende bilegimi burktugumda davul gibi sismisti parmaklarimi oynatamiyordum bi hafta cekmistim
Ball. Çok teşekkür ederim.
Hiç basamıyorum üzerine
Ne zaman burkmuştun. Sürekli burkuluyo mu peki?

Çok geçmiş olsun seni o adar iyi anlıyorum ki ben de geçen yıl merdivenlerden inerken ayağımı burktum. İlk başta bir şey yoktu önemsemedim sonra ağridan duramadim ben de.
15 dk ligina buz koy iki saatte bir. Yüksekte tut ve sar güzelce.doktor bana böyle yaptırmıştı
Sonra dolgit diye bir krem var ondan vermişti bir de ağrı kesici yazmıştı 2 gün sonra falan geçiyor

Çok teşekkür ederim.
Bende ikinci kez burktum ama öncekinde hiç böyle acımamıştı. Annemde öyle söyleyince korktum açıkçası.

Reactions: Den
Geçmiş olsun. Bayram’da bi tanıdığımız ayağını burktu acilde röntgen çekip kırık dediler alçıya aldılar. Bayramdan sonra ortopediye gitti yine röntgen çekildi doktor et ezilmesi dedi.
Yani acilde ki doktor uzman olmadığı için anlayamayabilir kendi branşı değil sonuçta ortopedi ye mutlaka gidin yarın.

Çok teşekkür ederimm.

Evet gidicem inşallah içim rahatlar en azından.

Çok teşekkür ederim.
Bende ikinci kez burktum ama öncekinde hiç böyle acımamıştı. Annemde öyle söyleyince korktum açıkçası.
O zaman az burkmuşsundur burkulma normalde çok aciyor şişme yapıyor normal yani senin de öyle olması. şimdi nasılsın iyi misin biraz daha

O zaman az burkmuşsundur burkulma normalde çok aciyor şişme yapıyor normal yani senin de öyle olması. şimdi nasılsın iyi misin biraz daha
Çok teşekkür ederim dün tekrar gittim ortopediye. İncinmiş bi şey yok dedi yine kemikte :)

Çok şükür çok daha iyiyim üzerine basabiliyorum :)

Reactions: Den
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…