:) yazıcaktı merhem ama daha önce de burkmuştum. Evde var diye gerek yok dedim.Kırıkçı, çıkıkçıya mı gitseniz? :)))
Röntgende birşey çıkmamış...
Ağrı kesici merhem tarzı birşey yazmadı mı?
Ne diyosunuz. Iki ayağınızı mıı..Bidaha gidin ve birdaha detaylı çeksinler korunaklı yerlerde birşey olabilir geçen sene ayağımı burkmamla birlikte 2 ayağımıda kırdım
Çok teşekkür ederim.Acildeki muhtemelen ortopedi uzmanı değildir. Uzman görsün diye çağırmıştır bir daha. İhmal etmeyin bence. Geçmiş olsun.
Evet dışarda düştüm ben ayağım burkulunva öteki ayağımda merdivene çarptı kırıldı burkulan zaten kırılmıştı tabi kiloluyum onunda etkisi vardır.Ne diyosunuz. Iki ayağınızı mıı..
Detaylı çekiliyo mu yani. Gitsem iyi olucak o zaman
Evet yüksekte tuttum toplamasın diye ama sanırım yürüyünce topladı.Cıkmistır buyuk ihtimalle uzmana gorunun snra su fln toplama olayları oluyor
Çok teşekkür ederim. Size de Allah tekrar yaşatmasın inşallah .Evet dışarda düştüm ben ayağım burkulunva öteki ayağımda merdivene çarptı kırıldı burkulan zaten kırılmıştı tabi kiloluyum onunda etkisi vardır.
İlk film çekildi tam göremediler tomografi çektiler gecmiş olsun
Dikkat et cnm o gecmiyor egrilik agrii yapiyr kucuk gorucemin diz kapagi oyle olmstuEvet yüksekte tuttum toplamasın diye ama sanırım yürüyünce topladı.
Polisliğe hazırlanıyorum inşallah bi şey olmazDikkat et cnm o gecmiyor egrilik agrii yapiyr kucuk gorucemin diz kapagi oyle olmstu
Evet erkenden gidicem inşallah.Konunun uzmanının görmesi önemli.. Bence yarın beklemeden gidin.
Ay ne guzelde yakısır :) insallah birsey olmaz hemn görün o alanda dr aPolisliğe hazırlanıyorum inşallah bi şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?