Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
selam kızlaarrrrrr...yine kimsecikler yok((

iyi akşamlar kızlar

bende bilecik merkezdeyim

selam kızlar hoşgeldin koyu mavia.s.

günaydın iyi haftalar

selam egem nasılsın canım...yine ikimiz kaldık topikte..gelen gidiyo

arkadaşlar iyi akşamlar herkese memleketten teyzem geldi 2 gündür misafirim vardı uğrayamadım buralara selamlar sevgiler hemşolar

gözünaydın esen

gözünaydın esen

teşekkür ederim egem sağol . gelmeleri iyide gitmeleri kötü oluyo olsun napalım. :çok üzgünüm:neyse herkesi öptüm iyi geceler bu arada kızlaaaaar:teytey:

ewt yaa insan gurbette olunca özlüyo akrabalarını gitmelerini istemiyo zaten ayda yılda bir görüyosun..bende ii geceler diliyorum herkeze..Şeniz

iyi akşamlar melodies

:naztar:günaydın herkese arkadaşlar ALLAH bu günümüzü aratmasın.:1hug:topikteki tüm kizlara selamlar.

günaydınnnnnnnnn

iii geceler kızlarr valla bi ugruyonuz bi yok oluyonuz ben hep kendi kendime yazıyomuş gibi oluyom:a015:..

iii geceler kızlarr valla bi ugruyonuz bi yok oluyonuz ben hep kendi kendime yazıyomuş gibi oluyom:a015:..

evet canım aynen ne zaman uğrasam hiç kimse olmuyo kendi kendimize ne yazıcaz selam sabah o kadar yani. neyse yine selam olsun herkese:sm_cool:

öle valla bak sen gitmişin ben geldim..benim bebişim oldugu i ç in kısıtlı zamanlarda girebiliyorum..olsun selam veriyoruz ya buda yeter öptümmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…