Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
Hoş bulduk teşekkürler arkadaşlar

canlarım hemşerilerim nasılsınız hepinize selamlar kızlar . ben anca bu saatler oturuyorum bilgisayar başına benim yaramazlardan sıra gelmiyo gündüz

ya topiğimiz niye boş nerdesiniiiiiiiiiz

bütün hemşerilerime iyi akşamlarrrr :)

iyi geceler bilecikliler

hadi bakalım bendende iyi geceler olsun cümleten Şeniz

teytey:

:teytey:

mirmirmirmir çok yalnızım.........

Son düzenleme:
iii geceler kızlar ooo ben görmeyeli baya senlenmiş burası esencim sende hoşgeldin aramıza...

iii geceler kızlar ooo ben görmeyeli baya senlenmiş burası esencim sende hoşgeldin aramıza...

hoşbulduk arkadaşım ama herkes bi meraba deyip kaçıyo. bak şu andada benden başka kimse yok burda neyse görüşürüz canım.:içelim:

ewt ya dediğin doğru bi ugrayan bi daha ugramıyo sadece egemle ikimiz yazıyoruz inşallah bundan sonra sende bizi yanlız bırakmazsın..

toprağım merabaaaaaaaaaa.bıleciğin neresindensin

merhaba canım annemler söğütlü ben eskişehirde oturuyorum sen neresindensin canım..

tabi yaa insan özlüyo memleketini..15 sene cok uzun olmuş tatillerde felan gidiyosunuzur heralde.

çok şükür canım gidiyoruz tatillerde ve bayramlarda gidiyoruz ama dönünce hiç gitmemiş gibi oluyo insan. napalım bunada şükür

babam Bilecikli bende Bilecikli sayılırım sık sıkta giderim Bileciğe çok seviyorum kalabalık değil sakin huzur veriyo bana Bilecikte gezmek Edebaliye inip oturmak manzara izlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…