Bilecik///11

• Konu Sahibi kırmızı&siyah
Hoşbuldum:)))Egemm ne güzel arada sırada memleketlim görünce çok mutlu oluyorum bende...Nasılsınız neler yapıyorsunuz?

hoşgeldin pancupen bugün çok mutluyum topiğimiz şenlendi

iyiyim canım bilecik kar altındaydı bugün tamamen eridi bildiğin gibi bilecik soğuk bir yer ama güzel

evet haberlerini alıyorum halamdan halam merkezde oturuyor bilecik merkez girişindelki sanayinin orda sitelerde oturuyor İstanbul 2-3 günden beri yağmurluydu ve bugün soğuk ve güneşliydi İstanbulum.....

iyiyim canım bilecik kar altındaydı bugün tamamen eridi bildiğin gibi bilecik soğuk bir yer ama güzel

hoşgeldin canım aramızaa.s.böyle memleketlilerimizi görünce sewiniyorum valla.egemin dediği gibi topiğimiz senlensin biraz öpüyorumŞeniz

kızlar merhaba.bende bilecik liyim.ama 15 senedir istanbul da oturuyorum.mesajlarınızı bekliyorum

esencim sende hoşgeldin aramıza canım...arada sende katıl topiğimize sewgiler:asigim:

saol egem seninde cuman mübarek olsun canım öptüm iiii geceler..

valla egem bizden baska yazan yok nolcak bu topiğin halii yazan bi daha yazmıyo ne acı bi durumsenağlama

olsun en geldin ya bana yeter

egem nerelerdesin sen yahu topiğimiz boş kalmış

burdayım canım geç kalmışım biraz iyi geceler

saol canım sanada iii geceler..

iyi uykularrrrrr.................

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam canım yaa neden kimse ugramıyo buraya bi ugrayan bi daha gelmiyo hiç mi yok bilecikli anlamadım valla.

bende anlamyorum canım

ilginç bi durum neyse gelirler inşallah biz boş bırakmayalım:)

haklısın canım............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…