Annen de sevgilinde birer manken galiba. Seni gayet rahat gözümde canlandırıyorum, göze batan bişey olmadığını kestirmek kolay
Yok mu onların kusurları ya? İçin den dolu dolu bir höst de bu dar kafalılara, sonra da sen onların kusurlarını çarp yüzlerine.
Ya canım inan üzüldüğüne değmez, tipik cahil düz mantık. Sanki her güzelliği olan, en iyi kocayı kapıyor, kocayı kapan zaten nirvanaya erişiyor memleketimde.Annemde zayıf sayılmaz ve boyu kısadır ama sende öylesin anne dediğimde çok afedersiniz yazarken utanıyorum beni alan almış satan satmış 25 yıldır evliyim bak sen ise genç kızsın daha ben gençken zayıftım diyor
Anne neden bu şekilde konuşuyosun nekadar üzüldüğümü görmüyomusun diyorum Yalan mı söylediklerim diyor alem 3 çocuklu senden zayıf diyor
Bakta kendine gör diye diyorum diyor bazen
Ama aşşağılayıcı şekilde demesine ne gerek var
Annenin konusma uslubu cok yanlis.evladini daha bir anne hassasiyeti ve ozeniyle uyarabilir.boyle kafa goz yararcasina kabalasmak bi anneye yakismaz bence.arkadaşlar ben 21 yaşındayım. 172 boyundayım ve 58 kiloydum 4 ay öncesine kadar. Adet düzensizliği ve 7 ay adet görememe sonucunda doktora gittim ve hormon hapları kullanmaya başladım. 3 ay içinde 10 kilo aldım şu an 70 kiloyum.
70 kiloyum ama inanın çok kilolu ve şişko görünmüyorum balık etli oldum göbeğe aldım kiloları sadece bacaklarım falan ince yine herneyse.
Annem ve sevgilim sorunumun sağlık olduğunu bilmelerine rağmen neler diyorlar bana her gün ağlıyorum. Annemin bana dediği "ben x(sevgilim) yerinde olsam ayrılırım senden şişko kız mı gezdircem kolumda..., inek gibisin üstüne elbisede bulamayacaksın artık.., arkadaşlarının arasında utanmıyomusun bu halde onlar zayıf sen anaları gibisin yanlarında vs vs
Sevgilim: "Ne oldu sana böyle gelinlik bulamayacağız sana, annemi geçtin, hamile sanmasınlar aşkım seni vs vs.
Okadar kalbim kırılıyor ki anlatamam.
Çevremin dediklerini saymıyorum bile ama onlar el sonuçta şaşırıp derler fesatlıktan derler derlerde derler umursamam ama annem ve sevgilim nasıl der bunları.
Canım babam birtek o bişey demiyor sen sağlıklı olda kızım gerisi boş diyor babacım benim.
Birde zatıflamam için motive olmam için deseler anlayacağım ama zaten 2 aydır spor ve diyet yapıyorım kilo veremedim daha ama almadımda bari. Geçen hafta baygınlık geçirdim açlıktan tansiyonum düşmüş doktor kızdı neden birşey yemiyorsun diye. İçimden dedim ki sen benim yediğim lafları yesen ömürlük doyardın.
Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum, beni dış görünüşüm için seviyorduysa yolu açık olsun. Allah insanı kimsenin eline düşürmesin kendi annesinin bile
Annenin konusma uslubu cok yanlis.evladini daha bir anne hassasiyeti ve ozeniyle uyarabilir.boyle kafa goz yararcasina kabalasmak bi anneye yakismaz bence.
sevgilin de annen de yanlis bir tavirla uyariyorlar seni.
uyarmak demek illa karsindakinin onurunu cigneyip yerden yere vurmak degil.
kilona gelince kolaylikla verirsin saglik sorunlarin hallolunca.bozma moralini bu kadar.yalniz sevgiline bir cus de afedersin ama.bu sekilde konusma cesareti verme tepkini koy.
Yanlış bir kanıya varmışsın en başında. Benim annemde beni yerden yere vurur, tahammül ederim çünkü annemdir. Ama eşim benim seçimimdir ve tahammül etmem. Tahammül etmem gereken adamla birlikte olmam. Benim erkek arkadaşımı da geçenlerde babası aradı, facebookdan fotoğraflarını görmüş "oğlum ne yapmışsn kendine duba gibi olmuşsun mahfetmişsin kendini bu ne hal" dedi. Sonra benim annem kendisine bizzat "oğlum çok kilo aldın evlenince ne olur kimbilir sana, zayıfla çirkinleşiyorsun" dedi. Bir iki kişiden de böyle yorumlar aldı. Ama ben ona baktığımda şişman birini görmüyorum hatta normal geliyor bana kilosu neresi kilolu diyorum. Kendimi sorguluyorum benim mi gözlerim bozuk acaba diye. Boyu da var kilolu durduğuna inanmıyorum. Dünyalar yakışıklısı bir adam görüyorum sadece. Aşık insan kusur görmez, istese de göremez. Sevdiğini kusursuz görür. Partnerin sende kusur görüyorsa orada bir sorun var demektir.Hemen ayrılacaktım ama annemin yorumlarıda frenledi öz annem bile böyle derken normaldir dedim hatta annem ben erkek olsam senden ayrılırım diyince ayrılırmı benden diye korkmuştum ne salağımm
Şu an gözümden gönlümden her türlu düştüğünü görüyorum zaten
İnsanlar felç kalıyorda eşleri bırakmıyor bunlar ben kilo aldım diye yerden yere vurma derdinde
canım ilaçları ne kadar daha kullancan kiarkadaşlar ben 21 yaşındayım. 172 boyundayım ve 58 kiloydum 4 ay öncesine kadar. Adet düzensizliği ve 7 ay adet görememe sonucunda doktora gittim ve hormon hapları kullanmaya başladım. 3 ay içinde 10 kilo aldım şu an 70 kiloyum.
70 kiloyum ama inanın çok kilolu ve şişko görünmüyorum balık etli oldum göbeğe aldım kiloları sadece bacaklarım falan ince yine herneyse.
Annem ve sevgilim sorunumun sağlık olduğunu bilmelerine rağmen neler diyorlar bana her gün ağlıyorum. Annemin bana dediği "ben x(sevgilim) yerinde olsam ayrılırım senden şişko kız mı gezdircem kolumda..., inek gibisin üstüne elbisede bulamayacaksın artık.., arkadaşlarının arasında utanmıyomusun bu halde onlar zayıf sen anaları gibisin yanlarında vs vs
Sevgilim: "Ne oldu sana böyle gelinlik bulamayacağız sana, annemi geçtin, hamile sanmasınlar aşkım seni vs vs.
Okadar kalbim kırılıyor ki anlatamam.
Çevremin dediklerini saymıyorum bile ama onlar el sonuçta şaşırıp derler fesatlıktan derler derlerde derler umursamam ama annem ve sevgilim nasıl der bunları.
Canım babam birtek o bişey demiyor sen sağlıklı olda kızım gerisi boş diyor babacım benim.
Birde zatıflamam için motive olmam için deseler anlayacağım ama zaten 2 aydır spor ve diyet yapıyorım kilo veremedim daha ama almadımda bari. Geçen hafta baygınlık geçirdim açlıktan tansiyonum düşmüş doktor kızdı neden birşey yemiyorsun diye. İçimden dedim ki sen benim yediğim lafları yesen ömürlük doyardın.
Sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum, beni dış görünüşüm için seviyorduysa yolu açık olsun. Allah insanı kimsenin eline düşürmesin kendi annesinin bile
erkekler bazen öküz olabiliyor canımEvden sevgilimle bulusmak icin cikarken annemle aramizda gecen dialog:
B: ben Sedatla bulusacagim, ayrilmak istedigimi soyleyecegim
A:neden noldu?
B: soyle kilo aldin boyle kilo aldin diye simdiden bana ikide bir laf soyleyen insanla nekadar saglikli bir evlilik kurabilirim ki
A: yalan mi soyluyor sanki, sacmalama, daha iyisini mi bulacaksin ayrilipta, kilolusun demeyecek erkek var mi saniyosun
B: beni gorunusum icin sevecek erkek bes para etmez gozumde, bir forumda arkadaslarim var kilosu olan arkadaslara esleri hic bu sekilde davranmiyormus, demek adam gibi adamlarda var hala
A: hah sen her yazana inaniyormusun, ne biliyorsun el alem evinde ne konusuyor, ne diyor, kocam beni assagiladi decek halleri yok ya
B: sen anlayamassin anne, bu konuda daha fazla konusmani istemiyorum, hayat benim hayatim istedigimle evlenirim istedigim kiloya cikarim, bundan kime ne
A: ne halin varsa gor, ana sozude dinlemiyosun, senin kotulugunu mu isteyecegim sanki ben dir dir dir .. ciktim
Sevgilimle bulustum sadede geldim
B: seni cok seviyorum biliyorsun ama senin beni yeterince sevdigini dusunmuyorum
S: ne yaptim yine niye kizdin ki
B: kizmadim, ben bu iliskide sevildigimi hissetmiyorum, deger verildigimi hissetmiyorum
S: kim hissediyor cevrende, digerlerinin sevgilileri ne yapiyor okadarda sevildigini hissediyorlar, bir dedigini iki etmiyorum vs vs vs
B: bizim eski mahallemizde bir kari koca vardi, adam cok yakisikli kadin cirkin mi cirkin. Patavatsizin biride bir gun bu adama sen cok yakisiklisin, nasil karinla evlendin senin etrafinda cok guzel kizlar olmustur demis. Adamda sen gelde benim karimi benim gozumden gor benim icin dunyayin en guzel kadini demis.
S: sende benim icin dunyanin en guzel kadinisin bitanem
B: o yuzden mi her firsatta, zayifla, ne oldun sen boyle, annemi gectin tarzinda yorumlar yapiyorsun
S: ben senin iyiligin icin dedim suclu mu oldum, seni dusundum diye mi oldu simdi bunlar
B: bir kadin icin kilosu konusunda yapilan yorumlar nekadar agir ve kirici hemde 1 degil 2 degil devamli en sevdigi insanin soylemesi ne demek biliyormusun sen (gozyaslarimi tutamadim)
S: yanima oturdu sarildi, ozur dilerim askim asla seni uzmek istemedim cok ozur dilerim ne olur beni affet, artik asla yoru yapmayacagim 100 kiloda olsan birsey demeyecegim lutfen kizma bana, seni cok seviyorum vs vs vs vs vs
Ayrilalim demeye gelmeden tamam dedim affettim, nekadar dogru oldu zaman gosterecek.. ayrilmakta kolay degilmis
Son durum boyle arkadaslar, herseyin hayirlisi
erkekler bazen öküz olabiliyor canım
lafların nereye gittiğini bilmezler sağlığın için söylüyordur ama
en öküzce lafaları tercih etmişş
ayrılma ama süründür
bide ilaçlarla ne zaman ayrılcan
kilo vermeye o zaman başlarsın
şu an eminim vücudun ödemdir
6 7 kilo kadr buna inanabilirsin
tedavin için doğal yöntemlerde araştır istersen canım