bile bile ateşe yürümek..ibret olsun hikayem..

Konuyu sahte olduğunu bile bile okudum. Sırf saçmalıkta daha ne kadar aşırıya kaçılabilirliği görmek için :)

Konu sahibi bir kere yazmış bırakmış konuyu zaten maksadı hikayesini yazıp sonra o hikayenin okuyucular tarafından tutup tutmayacağını ölçmek. Belki de bundan sonra romana falan

başlamak istiyordur. Bu konu onun için bir denemeden ibarettir. :)

Yalnız romanlarda bile hayalperestlik bir yere kadar uygulanır.

Ben uçuk hayallerle yazdığınız hikayenizdeki kopukluklardan biraz söz etmek istiyorum.

Öncelikle 3 gün odasından çıkmayan bir şey yiyip içmeyen bir insan açlıktan olmasa bile susuzluktan mutlaka bilinç kaybına uğrar. Belkide ölür.
İkinci olarak anneniz sizi kapı dışarı ettiğinde soluğu sizi küçükken taciz eden ablanızın yanında almazsınız.
Üçüncüsü 50 veya 10 TL vermekten çekinen bir baba hele de öyle bir anne varken sizi yıllığı 20.000 Tl den başlayan ki bu normal bir üniversintenin ortalama yıllık harcıdır ki
Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden bahsediyorsak bunun 3 katına bile çıkma olasılığı var bu parayı verme olasılığı sıfırın altında alfadır. :)
Dördüncüsü bina sahiplerinin çocukları kapıcılardan dayak yemez.
Beşincisi 23 yıllık ömründe ailesinden sevgi yerine sadece şiddet görüp hakaret işiten kimse başarılı bir üniversite hayatı yaşayıp hele de üniversiteyi bırak birincilikle
bitirmeyi belki de hiç bitiremez bile.
Son olarak mantığıma en çok ters düşen nokta hiçbir insan üniversiteye gitmese dahi mutlaka iş bulabilir. Yeter ki istesin...

Umarım düşüncelerim size ışık tutar da bundan sonraki hikayelerinizi daha akla mantığa uygun yazarsınız. :)

Son düzenleme:
Konunun birinde demişsin ki 20 yaşında üni. den mezun oldum . 20 yaşında nerde mezun oluyosun?
Bi konunda seni tehtit eden eski sevgili konusunu aileme anlatamam çok yaşlılar üzmek istemiyorum onları demişsin.
Bu konuna bakarsakta zaten üzülmezler ne halt gelirse başına gelsin.

Ya bizi çok salak sanıyosun ya da kendini çok akıllı.

sen o ailenın öz evladımısın bunu bi araştır derim ben ciddi ciddi araştır ama.

çaresiz insan yoktur çareleri reddeden insan vardır diye bir söz geldi aklıma. konu sahteysede yorumumu yapcam. ne güçlü kadınlar var çoluk çocukla mutsuzluğa kafa kaldırıp ayakları üstünde duran. Allahtan başka kimseye eyvallah etmeyip hayatını yeniden kuran. düşmekten asla korkmayıp yeniden yeniden kalkan. sen şu yaşında üstelik güçlü olup toparlanmak için önünde bir engelin yokken neden evlenmek zorunda hissediyosun kendini? neden bile bile yürüyosun ateşe. tevekkül et derim ve elinden geleni yap hayatını kurtar. konu sahibi eğer bizi kandırıyorsanda günahı senin boynunadır

Özel üniverstelerde 10 tl ye hatta daha fazla paralara yemek yiyiyosun doğru ama istersen tostla bisküvi ilede doyabilirsin. Ben devlette okuyorum gerçi ama bence öğrenci için haftada 50 tl yeterli iyi bi para. Ayrıca hem okuyup hem çalışan bir sürü arkadaşım var. Bence konu fake. Tutarsızlık dolu

benimde ailemle sorunlarım çok oldu babam abime ablama elinde olanı olmayanı döktü bana gelince bir şey yok okula gidecek param ancak var, resim bölümünde okudum bir sürü malzeme lazımdı hiç biri yok, ama kendilerinde kıyafetler yeme içme eğlence o biçim
e ben de burslara basvurdum part time olarak çalıştım -pastanede tezgahtar olarak- ailemle ipler iyice koptu bir ara yurtlara basvurdum normalde ailem burada ikamet ettiği için alınmamam gerekiyordu fakat direttim anlattım kyk kabul etti
okulun son senesi daha mezun olmadan babam beni apar topar evlendirmeye kalkıştı oo daha neler neler
seni sevmeyip umursamasalar o kadar para döküp özel okula yollamazlardı bence
50 tl alıyorsan hafta basında yol paranı ayırıp kalanını yemege bir şekilde yetireceksin, ayrıca özel okula o kadar para veren bir kişinin 10 tl için kızını kıracagını sanmıyorum ben açıkçası
çok sağlıklı olmayacak biliyorum ama okuldaki pahalıysa bir paket bisküvi at cantana, pastaneden 2 pogaca al koy, evden ekmek koy, ne bileyim geciştir bi şekilde, inan 50 tl bile alamadan okuyan öğrenciler var, madem bu kadar itilip kakıldın ailende, neden hiç bir adama yamanmak yerine kendin bir şeyler yapmayı denemedin ki?
senin işine gelmiş bunlara sıgınmak, bunları bahane etmek, elin adamını enayi yerine koyup onu yolmak
arkadaslarında olana özenmiş olabilrsin herkes özenebilir o yaşlarda, ama yoksa yok yani, olsun diye hiç de canımı sıkamazdım, benim gereken okul malzemelerim yoktu bunu bile hocalarımdan rica eder alır kullanır geri verirdim, ne yapsaydım arkadasımın marka kıyafetleri var diye yamanacak bir adam bulsaydım, o da itin kopugun teki çıksaydı da allah korusun fuhus batagına kadar sürüklense miydim?

hayat hepimize eşit davranmıyor, ama sen de hiç yapıcı çözümler bulmamışsın, istesen her sey farklı olabilirdi.

Annen seni kovduğunda seni taciz eden ablanın yanına nasıl gidebiliyorsun? Madem seni bu kadar hor görüyorlar yıllığı 20-30 bin olan özel üniversitelere nasıl yolluyorlar. Beni el bebek gül bebek yetiştiren babama bile kaç aydır yalvarıyorum beni özele yollasın diye. Hikayen bana çok saçma geldi. Bence geliştirip bir daha yazmalısın. Sonra yine paylaşırsın biz de salağız ya okuyup yorum yaparız sana. Bir de geçen seneki konun da 20 yaşındaydın 3 yaş atlayıp nasıl 23 olabildin bize de anlat bizde bilelim.

Bir de işsizim demişsin ama şöyle bi konun var 1 ay önce açılmış;

"kızlar cuma günü yeni işime başlıycam ama çok fena gribim daha dün hasta oldum en az 10 gün iyileşemiyorum grip olunca.sizin bildiğiniz yöntemler var mı etkili ilaçlar ya da çaylar falan?
"

mutlu olmak istiyorsan 1.evlenme 2.iş bul öğrenci evleri gibi kızların tuttuğu bir evde oda tut ve o aileden uzaklaş

1)Sizi taciz eden ablanizin yanina nasil gittiniz
2)Aileniz size on lira icin hakaretler savururken nasil ozel universitede okudunuz
3)Ayrica bu kadar sevgisizlerse neden sizin icin para dokmeyi goze alsinlar
4)Turkiyenin en iyi ozel okullarindan birinden mezun oluyorsunuz ama okul sizi yurtdisina gondermiyor ve is bulmuyor.İste en buyuk sacmalik burda ozel universiteler okulu ilk besin icinde bitirenlere is garantisi veriyor zaten ve yurt disina da gonderiyor.Ayrica aileniz sizi istemiyor belali erkek arkadaslar var resitsiniz mesleginiz de var neden iziniz kaybettirip kacmadiniz bu kadar bikmisken?
Keske biraz daha dusunseydiniz fake konu acarken.Yorum cok olunca egonuzu mu tatmin ediyorsunuz?

konunun gercekligini bilmiyorim ama banlanacagin bir etcrk cunku konunun ortasinda bir yerde aleni bir sekile s...git dedi yazmissin

ıı ıhhh olmamış bu senaryo tutmaz Daha iyi çalışmalısın, çok tutarsızlık mevcut. Önce müsvedde bir kağıtta deneme yap, tutarsızlıkları düzelt, hikayeyi akıcı kıl, gerçek hayata uyarla, sonra buraya yaz tamam mı canım?

Konu sahibi nerde bu arada ? İnsan bi "kendini savunmaya çalışmaz mı" ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…