benimde ailemle sorunlarım çok oldu babam abime ablama elinde olanı olmayanı döktü bana gelince bir şey yok okula gidecek param ancak var, resim bölümünde okudum bir sürü malzeme lazımdı hiç biri yok, ama kendilerinde kıyafetler yeme içme eğlence o biçim
e ben de burslara basvurdum part time olarak çalıştım -pastanede tezgahtar olarak- ailemle ipler iyice koptu bir ara yurtlara basvurdum normalde ailem burada ikamet ettiği için alınmamam gerekiyordu fakat direttim anlattım kyk kabul etti
okulun son senesi daha mezun olmadan babam beni apar topar evlendirmeye kalkıştı oo daha neler neler
seni sevmeyip umursamasalar o kadar para döküp özel okula yollamazlardı bence
50 tl alıyorsan hafta basında yol paranı ayırıp kalanını yemege bir şekilde yetireceksin, ayrıca özel okula o kadar para veren bir kişinin 10 tl için kızını kıracagını sanmıyorum ben açıkçası
çok sağlıklı olmayacak biliyorum ama okuldaki pahalıysa bir paket bisküvi at cantana, pastaneden 2 pogaca al koy, evden ekmek koy, ne bileyim geciştir bi şekilde, inan 50 tl bile alamadan okuyan öğrenciler var, madem bu kadar itilip kakıldın ailende, neden hiç bir adama yamanmak yerine kendin bir şeyler yapmayı denemedin ki?
senin işine gelmiş bunlara sıgınmak, bunları bahane etmek, elin adamını enayi yerine koyup onu yolmak
arkadaslarında olana özenmiş olabilrsin herkes özenebilir o yaşlarda, ama yoksa yok yani, olsun diye hiç de canımı sıkamazdım, benim gereken okul malzemelerim yoktu bunu bile hocalarımdan rica eder alır kullanır geri verirdim, ne yapsaydım arkadasımın marka kıyafetleri var diye yamanacak bir adam bulsaydım, o da itin kopugun teki çıksaydı da allah korusun fuhus batagına kadar sürüklense miydim?
hayat hepimize eşit davranmıyor, ama sen de hiç yapıcı çözümler bulmamışsın, istesen her sey farklı olabilirdi.