Bebek Beslenmesi Bıldırcın yumurtasını nasıl vermeliyim?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızlar benim oğlum aylık fakat iştahsız :sinifsinif: bıldırcın yumurtasının çok faydalı olduğunu duydum fakat denemediğim için nasıl yapıldığını bilmiyorum süte balla karıştırılarak verildiğini duymştum ama kullanan varsa nasıl yapacağımı yazarsa çok memnun olurum kızlaropuyorumnanaktan

Merhabalar...
Ben kaynatıp, kahvaltısına karıştırıyorum. (pekmez-yumurta-labne-ceviz-badem)
bu şekilde yediriyorum Kızım 9aylık.

Çocuğunun kaç aylık olduğu çıkmamış, numlock tuşun kapalydı sanırım.
Kahvaltısını bulamaç yapıp verebilirsin yada meyve suyunda ezerek içirebilirsin, ben çorbasına bile kattım sarısını, ama şimdi yumurtayı hiçbişekilde yemiyor.

canım 17 aylık oğlum geceleri süte kalkıyor acaba sıcak sütüne çiğ kırıp karıştırıp versem olurmu?

ben kahvaltısına haşlayıp koyuyorum ablam ise süte karıştırıp öyle veriyor fakat ben geçengün bu konuyu araştırıken bıldırcın yumurtasının çok faydalı olduğunu fakat yüksek oranda östrojen hormonu içerdiğini okudum bu yüzden haftada sadece 1 gün verilmesi gerektiği söyleniyordu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…